Két aktuális európai felhívást ajánlunk a sport iránt elkötelezett szervezetek és egyének számára. Keressük a magyar jelentkezőket az idei #BeInclusive és #BeActive díjakra!

 

#BeActive díj

2020-ban is folytatódik az Európai Bizottság által támogatott Európai Sporthét, melynek keretében idén is meghirdetik a #BeActive díjakat. A díjakkal minden évben külön elismerésben részesítik azokat a hazájukban kiemelkedően teljesítő szervezeteket és egyéneket, amelyek a munkahelyi, az oktatási környezetben vagy a saját közösségben zajló testmozgás népszerűsítésében kiemelkedően jó példát mutatnak. A Magyar Szabadidősport Szövetség közvetítésével lehetőség nyílik saját, hazai programokkal nevezni a 2020-as #BeActive díjakra az alábbi három kategóriában:

  • #BeActive Munkahelyi Díj
  • #BeActive Oktatási Díj
  • #BeActive Helyi Motivátor Díj

 

Jelentkezési határidő: 2020. július 6. hétfő 12.00 óra

A felhívás részletei itt olvashatók: BeActive FELHÍVÁS 2020

 

#BeInclusive díj

Szintén az Európai Bizottság hirdette meg a #BeInclusive díjak, amely a sportra úgy tekint, mint a társadalmi integráció eszközére. A #BeInclusive díj meghirdetésével és odaítélésével az Unió azokat a szervezeteket kívánja elismerésben részesíteni, akik azon dolgoznak, hogy hátrányos helyzetű embertársaink a sporton keresztül kerüljenek közelebb az elfogadottsághoz, a jobb társas kapcsolatokhoz, egy támogató közeghez. A pályázók lehetnek állami vagy magánjogi intézmények, non-profit vagy for-profit szervezetek is. Az érdeklődők közvetlenül is pályázhatnak az Európai Bizottság honlapján: #Beinclusive page, a Magyar Szabadidősport Szövetség ugyanakkor felajánlja közreműködését a non-profit és önkormányzati szektor szereplői számára a pályázati folyamatban.

Jelentkezési határidő: 2020. június 17. szerda 14.00 óra

A felhívás részletei itt olvashatók: BeInclusive FELHÍVÁS 2020 Masport

 

Várjuk a jelentkezéseket!