fbpx

Tisztségviselők


Elnök


Czene Attila

elnök

Egykori úszó élsportoló, olimpiai bajnok. 3 diplomája van, abból egyet az Egyesült Államokban szerzett. Tárgyalási szinten beszél angolul. Nős, felesége szintén világszínvonalú tevékenységet végez, mint táncművész. Sportvezetői gyakorlatot államtitkárként szerzett, a NEFMI sportért felelős államtitkáraként. Jelenleg is a sport területén, a Nemzeti Diák- Hallgatói és Szabadidősport Szövetség főtitkáraként dolgozik.


Alelnökök


Péter Zoltán

gazdasági alelnök

Az IBM regionális kereskedelmi igazgatója, elkötelezett szabadidősport támogató cégvezetőként és magánemberként, több mint egy évtizede vállal szerepet a hazai szabadidősport életben. A Magyar Szabadidősport Szövetség jelölésében korábban a MOB Szabadidősportért felelős tagozat tagja volt, jelenleg az NDHSZ felügyelő bizottságában is képviseli szövetségünket.

Schneider Béla

szakmai alelnök

Egykor tájékozódási futó, majd sportágában edző volt. Később önkormányzati sportlétesítmény üzemeltetésében szerzett vezetői jártasságot, tudását a Sportlétesítmények Magyarországi Szövetsége elnökségi tagsággal honorálta. Hosszú évek óta aktív vezetőségi tagja a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetségnek. Évek óta tagja a szövetség elnökségének, tagja továbbá a MOB szabadidősportért felelős szakmai tagozatának. Jelenleg főállásban a Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér megye egyik területi igazgatója. Az NDHSZ elnökségében szövetségünk egyik képviselője.

Ribár Zsuzsanna

általános alelnök

Szolnok sportéletének és a helyi tagszervezetünknek meghatározó alakja. A Szövetség alapító tagja.


Főtitkár


Salga Péter

főtitkár

Vezetés, szervezés, rutin. A főtitkár jellemzői. A szövetség alapításától napi szinten irányítja a szövetséggel kapcsolatos feladatokat. Nagy tapasztalatú rendezvényszervező, éveken keresztül főszervezője volt az Aranyjelvényesek az Olimpiára, majd az Olimpiai Ötpróba rendezvénysorozatnak, azokon belül a Balaton-átúszásoknak, Szentendrei-sziget kerüléseknek, Velencei-tó körüli futórendezvényeknek. Több sportág hazai, kontinentális és világversenyének szervezőbizottsági tagjaként is rutint szerzett sportszervező. A Kihívás Napja hazai bevezetésétől kezdődően meghatározó személyisége a rendezvénysorozatnak. Számos új projekt, mozgalom és mozgásforma hazai beindítása fűződik nevéhez (pl. Kaiser Trophy, a magyarországi aerobik mozgalom, nordic walking stb.). A Wesselényi Miklós Sport Közalapítvány Kuratóriumának alelnöke, a Nemzeti Szabadidősport Szövetség főtitkára volt, az NDHSZ elnökségének tagja. A Szövetség egyik alapítója. Korábbi sportága a vívás volt, napjainkban kedvenc időtöltése a kerékpár- vízi-, gyalogtúrázás.


Elnökségi tagok


Dechert Áron

Sportszervező, szabadidősport szakértő

Bernárd János

A Budapesti Szabadidősport Szövetség elnökségi tagja, a Budai XI. SE elnöke

Domokos András

A Békés Megyei Szabadidős Klubok Tanácsa elnöke

Félegyházi Éva

A Tarjáni Szabadidősport Klub elnöke, aerobic és nordic walking oktató

Süli András

A Csongrád Megyei Szabadidősport Szövetség elnöke


Felügyelő bizottság


Honti Pál

elnök

Mérnök, gazdasági szakember, sikeres vállalkozó, korábban a Békés Megyei Szabadidős Klubok Tanácsának elnöke.


Simó József

 Sportvezető, műszaki vállalkozó, a Budatétényi Mechanika SE ügyvezető elnöke,a Budapesti Szabadidősport Szövetség FB tagja

Szakál Lajos

Testnevelő tanár, szakedző.

Szénási Tibor

Sportszervező, vállalkozó.

dr. Tóth Miklósné

Testnevelő tanár, szakedző.

© Copyright 2016. Minden jog fenntartva