Tisztségviselők


Elnök


Czene Attila

elnök

Egykori úszó élsportoló, olimpiai bajnok. 3 diplomája van, abból egyet az Egyesült Államokban szerzett. Tárgyalási szinten beszél angolul. Nős, felesége világszinten elismert táncművész. Volt a magyar sport államtitkára, majd számos országos intézmény vezetője. Főállásban a Nemzeti Diák- Hallgatói és Szabadidősport Szövetség főtitkára.


Alelnökök


Péter Zoltán

gazdasági alelnök

Az IBM regionális kereskedelmi igazgatója, elkötelezett szabadidősport támogató és szabadidősport sportoló. Az elnökség munkáját segítő tagsággal foglalkozó munkabizottság vezetője. Az NDHSZ felügyelő bizottságnak is tagja.

Schneider Béla

szakmai alelnök

Számos sportágban és azok szervezésében, továbbá a sportlétesítmények üzemeltetésében járatos szakember. Több szakmai szervezet vezető testületének, köztük az NDHSZ-nek tagja. Az elnökség munkáját segítő kitüntetésekkel foglalkozó munkabizottság vezetője. Rendezvényeink aktív résztvevője.

Ribár Zsuzsanna

általános alelnök

Szolnok város, sőt Jász-Nagykun Szolnok megye sportéletének és a helyi tagszervezetünknek ismert, elismert és meghatározó alakja. Rendezvényeink aktív résztvevője. A Szövetségünk alapító tagja.


Főtitkár


Salga Péter

főtitkár

Kezdeményezőleg és aktívan részt vett a szövetség alapításában, majd azt követően folyamatosan napi szinten irányítja a szövetséggel kapcsolatos feladatokat és a munkavállalókat. Nagy tapasztalatú rendezvényszervező, fölsorolni nehéz lenne a nevéhez fűződő, országosan ismert szabadidősport rendezvényeket.


Elnökségi tagok


Bernárd János

A Budapesti Szabadidősport Szövetség és a Budai XI. Sportegyesület elnöke

Kósa István

Sopron városi szövetségünket elnökként igen sikeresen irányítja. Kiváló kapcsolatokat épített ki a város vezetésével, akik minden módon segítik munkájukat. Kezdeményezéseinkre gyorsan reagálnak és azokat helyben nagyon sikeresen valósítják meg. Irányításával példa értékű rendezvényeket szerveznek, városuk meghatározó szervezeteként

Süli András

Sportriporter, újságíró, a Csongrád és a Bács-Kiskun Megyei Szabadidősport Szövetségek elnöke

Torma László

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szövetségünk vezetője hosszú évek óta. Jó közösségi ember, és szervező, aki kiváló kapcsolatban van más tagszövetségi vezetőinkkel.


Felügyelő bizottság


Honti Pál

elnök

Mérnök, gazdasági szakember, sikeres vállalkozó, korábban a Békés Megyei Szabadidős Klubok Tanácsának elnöke volt.


Simó József

 Sportvezető, műszaki vállalkozó, a Budatétényi Mechanika SE ügyvezető elnöke, a Budapesti Szabadidősport Szövetség FB tagja

Szakál Lajos

Testnevelő tanár, szakedző, korábban Tatabánya város sportvezetője.

Szénási Tibor

Sportszervező, vállalkozó, korábban Kecskemét város sportvezetője.

dr. Tóth Miklósné

Testnevelő tanár, szakedző, nordic walking tréner.

#masportinsta

© Copyright 2024. Minden jog fenntartva