Munkatársak


SALGA PÉTER

A Magyar Szabadidősport Szövetség főtitkára

Kezdeményezőleg és aktívan résztvett a szövetség alapításában, majd azt követően folyamatosan napi szinten irányítja a szövetséggel kapcsolatos feladatokat és a munkavállalókat. Nagy tapasztalatú rendezvényszervező, fölsorolni nehéz lenne a nevéhez fűződő, országosan ismert szabadidősport rendezvényeket.


CSÁKI ÉVA

A Magyar Szabadidősport Szövetség gazdasági vezetője

A szövetség valamennyi gazdasági vonzattal bíró projektjében szerepet vállal, miközben elsősorban a szövetségi makro-gazdálkodása, pénzügytechnikai feladatok és az állami források kezelésének felügyelete képezi fő munkaterületét.

CSÁKI JUDIT

A Magyar Szabadidősport Szövetség szakmai csoportjának vezetője

Kisebb megszakítással 1997 óta kötődik szövetségünkhöz. Feladata a sportszakmai szervező munka közvetlen irányítása. Rutin, gyorsaság, tapasztalat és szakértelem jellemzi munkáját, mellyel elsődleges feladatán túl segíti a szövetségben bemutatkozó sportszervezők szakmai munkáját is.


BENYHE RÓBERT

A Magyar Szabadidősport Szövetség munkatársa

Sportmenedzser, aki szövetségünket választotta első munkahelyként. A sportdiplomáciai kapcsolattartás, és a szövetség egyes projektjeinek gondozása tartozik a munkakörébe.

CSÁNYI DOROTTYA

A Magyar Szabadidősport Szövetség munkatársa

Pályakezdőként kommunikációs végzettséggel zsebében érkezett szövetségünkhöz azzal az előnnyel, hogy már évek óta önkéntesként segítette munkánkat rendezvényeink lebonyolításában.


FIDEL-MÉSZÁROS ZSUZSANNA

A Magyar Szabadidősport Szövetség munkatársa

Nagy tapasztalattal, multinacionális vállalatnál, azaz a szponzori oldalon edződött rutinnal érkezett szövetségünkhöz, és hasznosítja tudását és kapcsolatrendszerét nálunk és érdekünkben.

KÖKÉNYESI ANDRÁS

A Magyar Szabadidősport Szövetség munkatársa

Pályázatkezelői előélettel és gyakorlattal rendelkező közgazdász. Szövetségünkben elsősorban az általunk kezelt központi forrásokkal kapcsolatos, főleg pénzügyi vonatkozású feladatok jelentik fő munkaterületét. Otthonosan mozog az online világban, ezért ilyen jellegű feladatokat is ellát, csakúgy, mint a szövetség és a projektek arculat alakítását.

#masportinsta

© Copyright 2021. Minden jog fenntartva