fbpx

Munkatársak


SALGA PÉTER

A Magyar Szabadidősport Szövetség főtitkára

Vezetés, szervezés, rutin. A főtitkár jellemzői. A szövetség alapításától napi szinten irányítja a szövetséggel kapcsolatos feladatokat. Nagy tapasztalatú rendezvényszervező, éveken keresztül főszervezője volt az Aranyjelvényesek az Olimpiára, majd az Olimpiai Ötpróba rendezvénysorozatnak, azokon belül a Balaton-átúszásoknak, Szentendrei-sziget kerüléseknek, Velencei-tó körüli futórendezvényeknek. Több sportág hazai, kontinentális és világversenyének szervezőbizottsági tagjaként is rutint szerzett sportszervező. A Kihívás Napja hazai bevezetésétől kezdődően meghatározó személyisége a rendezvénysorozatnak. Számos új projekt, mozgalom és mozgásforma hazai beindítása fűződik nevéhez (pl. Kaiser Trophy, a magyarországi aerobik mozgalom, nordic walking stb.). A Wesselényi Miklós Sport Közalapítvány Kuratóriumának alelnöke, a Nemzeti Szabadidősport Szövetség főtitkára volt, az NDHSZ elnökségének tagja. A Szövetség egyik alapítója. Korábbi sportága a vívás volt, napjainkban kedvenc időtöltése a kerékpár- vízi-, gyalogtúrázás.


BÁNHIDI RITA

A Magyar Szabadidősport Szövetség munkatársa

Rendszerekben gondolkodó közgazdász, minőségbiztosítási szakember. A szövetség szerteágazó feladatainak rendszerszemléletű menedzselése, továbbá egyes szövetségi projektek gondozása tartozik feladatai közé.

BENYHE RÓBERT

A Magyar Szabadidősport Szövetség munkatársa

Sportmenedzser, aki szövetségünket választotta első munkahelyként. Elsődlegesen a sportdiplomáciai kapcsolattartás tartozik a munkakörébe, de a szövetség általános sportszervezési feladataiban is részt vállal. A szövetség nemzetközi tevékenysége a korábbiakhoz képest örvendetesen bővül. Nem mellékesen egy feltörekvő zenekar népszerű frontembere, s mint ilyen rutinos színpadi szereplő.


CSÁKI ÉVA

A Magyar Szabadidősport Szövetség munkatársa

Eredetileg kereskedelmi szakember, aki évek óta felügyeli a szövetség által kezelt pályázatokkal kapcsolatos feladatokat. A pályázók leginkább Vele találkozhattak az elmúlt években. Munkáját a pontosság és a megbízhatóság jellemzi. Ennek megfelelően 2017-től Ő a szövetség pénzügyi vezetője. A szövetség kiemelt rendezvényein is szívesen vállal kulcsfeladatokat.


JURECSKA MIKLÓS

A Magyar Szabadidősport Szövetség munkatársa

Komoly pénzügyi ellenőrzési múlttal érkezett hozzánk, ahol a kezelésünkben lévő pályázatok pénzügyi ellenőrzése mellett a szövetség logisztikai feladatait is ellátja. Kiváló kapcsolatépítő és ezt a tulajdonságát a szövetség valamennyi projektje érdekében jól kamatoztatja.

KÖKÉNYESI ANDRÁS

A Magyar Szabadidősport Szövetség munkatársa

Pályázatkezelői előélettel és gyakorlattal rendelkező közgazdász. Szövetségünkben is az általunk kezelt pályázatokkal kapcsolatos, főleg pénzügyi vonatkozású feladatok jelentik fő munkaterületét. Tekintve, hogy a digitális világban is komoly jártassággal bír, az ilyen jellegű feladatok is hozzá tartoznak.


 
 
 

#masportinsta

© Copyright 2016. Minden jog fenntartva