Munkatársak


SALGA PÉTER

A Magyar Szabadidősport Szövetség főtitkára

Kezdeményezőleg és aktívan résztvett a szövetség alapításában, majd azt követően folyamatosan napi szinten irányítja a szövetséggel kapcsolatos feladatokat és a munkavállalókat. Nagy tapasztalatú rendezvényszervező, fölsorolni nehéz lenne a nevéhez fűződő, országosan ismert szabadidősport rendezvényeket.


CSÁKI JUDIT

A Magyar Szabadidősport Szövetség szakmai csoportjának vezetője

Kisebb megszakítással 1997 óta kötődik szövetségünkhöz. Feladata a sportszakmai szervező munka közvetlen irányítása. Rutin, gyorsaság, tapasztalat és szakértelem jellemzi munkáját, mellyel elsődleges feladatán túl segíti a szövetségben bemutatkozó sportszervezők szakmai munkáját is.

MÉSZÁROSNÉ KONDA KATALIN

A Magyar Szabadidősport Szövetség gazdasági vezetője

Szövetségünk gazdasági vezetője színes és gazdag szakmai előélettel érkezett hozzánk. Egyaránt otthonos az EU pályázatok finansziális menedzselésében, a civil és önkormányzati szervezetek pénzügyi útvesztőiben. Mindezeken túl felelősségteljes vezető, pontos, precíz, rutinos döntéselőkészítő, segítőkész kolléga.


Benedek Tibor

A Magyar Szabadidősport Szövetség munkatársa

A szabadidősport szakterületen sok éve aktív kollégánk több szerepben is föltűnt már azelőtt is, hogy szövetségünk dolgozója lett. Volt és ma is aktív szabadidősportoló, nordic walking instruktor, túrakerékpáros és távfutó. Szponzorként támogatta szövetségünket, majd országos rendezvényeink állandó önkéntese volt. Sok rétű tudását, szakmai és általános tapasztalatait szövetségünk érdekében most már közösen hasznosítjuk.

BENYHE RÓBERT

A Magyar Szabadidősport Szövetség munkatársa

Sportmenedzser, aki szövetségünket választotta első munkahelyként. A sportdiplomáciai kapcsolattartás, és a szövetség egyes projektjeinek gondozása tartozik a munkakörébe.


CSÁNYI DOROTTYA

A Magyar Szabadidősport Szövetség munkatársa

Pályakezdőként kommunikációs végzettséggel zsebében érkezett szövetségünkhöz azzal az előnnyel, hogy már évek óta önkéntesként segítette munkánkat rendezvényeink lebonyolításában.

FIDEL-MÉSZÁROS ZSUZSANNA

A Magyar Szabadidősport Szövetség munkatársa

Nagy tapasztalattal, multinacionális vállalatnál, azaz a szponzori oldalon edződött rutinnal érkezett szövetségünkhöz, és hasznosítja tudását és kapcsolatrendszerét nálunk és érdekünkben.


JUHÁSZ PÉTER

A Magyar Szabadidősport Szövetség munkatársa

Középiskolás kora óta dolgozik velünk, azaz sokkal régebben, mint ahogyan vele főfoglalkozású munkaviszonyt létesítettünk a közelmúltban. Szakmaiságának alapjait az ELTE-n majd a TF-en szerezte meg, elvégzett egy sportújságírói stúdiumot és szövetségünk lelkes önkénteseként is pallérozta tudását. Sportnyelven szólva saját nevelés. Sportmenedzseri tanulmányainak a hasznosítására a pandémiát követően új lehetőségek nyílnak.

Kovács Gabriella

A Magyar Szabadidősport Szövetség munkatársa

A sport számos területén dolgozott korábban, beleértve a TF-et, a sportfőhatóságot a Hold utcában. A szabadidősportban is tapasztalt szakember, amely gazdag előélet társult a pályázatkezelési rutinnal. Mindezek eredményeként zökkenőmentesen vette át nálunk a forrás- pályázatkezelés feladatait.

#masportinsta

© Copyright 2023. Minden jog fenntartva