fbpx

Munkatársak


SALGA PÉTER

A Magyar Szabadidősport Szövetség főtitkára

Kezdeményezőleg és aktívan résztvett a szövetség alapításában, majd azt követően folyamatosan napi szinten irányítja a szövetséggel kapcsolatos feladatokat és a munkavállalókat. Nagy tapasztalatú rendezvényszervező, fölsorolni nehéz lenne a nevéhez fűződő, országosan ismert szabadidősport rendezvényeket


BÁNHIDI RITA

A Magyar Szabadidősport Szövetség munkatársa

Rendszerekben gondolkodó közgazdász, minőségbiztosítási szakember. A szövetség egyes projektjeinek gondozása tartozik feladatai közé.

BENYHE RÓBERT

A Magyar Szabadidősport Szövetség munkatársa

Sportmenedzser, aki szövetségünket választotta első munkahelyként. A sportdiplomáciai kapcsolattartás, és a szövetség egyes projektjeinek gondozása tartozik a munkakörébe.


KÖKÉNYESI ANDRÁS

A Magyar Szabadidősport Szövetség munkatársa

Pályázatkezelői előélettel és gyakorlattal rendelkező közgazdász. Szövetségünkben elsősorban az általunk kezelt központi forrásokkal kapcsolatos, főleg pénzügyi vonatkozású feladatok jelentik fő munkaterületét. Otthonosan mozog az online világban, ezért ilyen jellegű feladatokat is ellát, csakúgy, mint a szövetség és a projektek arculat alakítását.

CSÁKI ÉVA

A Magyar Szabadidősport Szövetség munkatársa

A szövetség valamennyi gazdasági vonzattal bíró projektjében szerepet vállal, miközben elsősorban a szövetségi makro-gazdálkodása, pénzügytechnikai feladatok és az állami források kezelésének felügyelete képezi fő munkaterületét.

#masportinsta

© Copyright 2016. Minden jog fenntartva