A mozgás élmény! Ez inspirálta csapatunkat abban, hogy megalkossuk a Mozgásélmény szenioroknak elnevezésű programunkat.

A Magyar Szabadidősport Szövetség kiemelt céljának tekinti a régebb óta fiatalok átmozgatását. Kifejezetten erre a korosztályra specializálódott rendezvényünk a Szépkorúak Sportfesztiválja, amely tizenhárom éve szerepel az éves nagy rendezvényeink között. Az idősebbek számára a rendszeres, biztonságos testmozgás fontos, ez a fizikai és a szellemi jóllét fenntartásának egyik elengedhetetlen feltétele.

A kialakult koronavírus járvány okozta helyzethez alkalmazkodva szükségét éreztük, hogy a szenior korosztály számára online felületen videóanyagok közzétételével segítséget nyújtsunk abban, hogy életkoruknak megfelelő, változatos tornagyakorlatokat végezhessenek akár naponta. Gyakorlott szakoktatóink tudásukkal és az évek alatt megszerzett tapasztalataikkal segítik a programunk alakulását, amiért ezúton is hálásak vagyunk!

Az elmúlt időszakban megfeszített tempóba dolgoztunk azon, hogy létrehozzuk a Mozgásélmény szenioroknak elnevezésű programsorozatot.

A programhoz való csatlakozás ingyenes, az órák fix időpontokban érhetők el. Felkért oktatóink videók segítségével vezetik be ezt a speciális figyelmet igénylő korosztályt a biztonságos mozgás, sportolás rejtelmeibe. Az órák kialakításánál szinteket határoztunk meg, ügyelve arra, hogy mindenki találhasson fizikai állapotának megfelelően  teljesíthető gyakorlatsorozatokat. Célunk a mozgásban tartás és ezzel hozzájárulás a testi, szellemi egészég fenntartásához.

További információk a programmal kapcsolatban (oktatók, órarend, részvétel feltételei, biztonsági kisokos, kiegészítő anyagok) a Mozgásélmény szenioroknak menüpontjai alatt érhetők el.

Jó sportolást és jó egészséget kívánunk!

Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!