Szabó Gabriella háromszoros olimpiai bajnok kajakozó és Baji Balázs világbajnoki bronzérmes gátfutó is jelen lesz a Családi Mozgásfesztiválon szeptember 3-án, vasárnap a BudaPart Kopaszi gáton. Több mint hetven kipróbálható mozgásforma, egészségügyi szűrővizsgálatok, mérések, tanácsadások, sportági bemutatók, családi hétpróba várja mindazokat, akik sportosan kezdenék a szeptembert.

A Magyar Szabadidősport Szövetség által tizenkilencedik alkalommal megrendezendő ingyenes eseményen – amely az Európai Sporthét beharangozó eseménye – sportos játszótérré alakul a Kopaszi gát. A hagyományos sportágak között a fitnesz teraszon többek között Béres Alexandrával és Katus Attilával mozoghatnak együtt, de lövészet, SUP, mountain bike, world jumping, ninjutsu, gyepteke, vívás, nordic walking, jóga, sárkányhajó, Bartendaz és többféle baba-mama torna is szerepel a több mint hetven kipróbálható sportág között.  Bemutatót tart a világszerte ismert magyar akrobatikus sportszínház, a Face Team.

A rendezvényen egyénileg, illetve családosan is lehet gyűjteni a kipróbált mozgásformák után járó pecséteket, melyeket az óránkénti sorsolásokon nyereményekre válthatnak a résztvevők.

A program 10-17 óra között tart, eseményen a részvétel ingyenes, előzetes regisztráció nem szükséges!

A programokról tovább információkat itt találhatnak!

Találkozzunk vasárnap!

 

HÁTTÉRINFORMÁCIÓ:

Európai Sporthét – #BeActive

Európai Sporthét (2017. szeptember 23-30.) az Európai Bizottság kezdeményezése, mellyel az egész kontinensen népszerűsíteni kívánja a sportot és a testmozgást. Az egész Európára kiterjedő kampány arra ösztönzi az európaiakat, hogy egy héten keresztül többet mozogjanak és azután az egész évben továbbra is aktívak maradjanak. A hazai koordinációt a Magyar Szabadidősport Szövetség végzi. A sporthét mottója a #BeActive. Országszerte várhatóan több száz ingyenes sporteseményen mozoghatsz a kampány alatt.

További információk: www.europaisporthet.hu