December 12-én ismét megrendezésre kerül a XXV. Karácsonyi rohanás, ahol ünnepi hangulatban lehet végigfutni Győr legszebb részein. A szervezők számos meglepetéssel is készülnek,  hogy igazán emlékezetessé tegyék ezt a decemberi programot.

  • Távok:

1,3 km-es gyermekfutás (2 kör a Kálóczy tér körül, végig aszfaltozott úton), 4 km-es futás (Győr – Belváros és Révfalu városrészeiben), 12 km-es egyéni- és váltófutás (3 db a 4 km-es körből)
valamint 4 km-es Nordic Walking (a pálya megegyezik az 4 km-es futással).

  • Útvonalak:

A pályák végig felfestettek és útirányítással ellátottak. Az 1,3 km-es távon futók a Kálóczy tér körül teljesítenek 2 kört és befutnak az iskola kapuja előtt található célba. A 4 km-es távon indulók a Belvárosban és Révfaluban kijelölt kört teljesítik, míg a 12 km-es távon versenyzők 3 db 4 km-es kört fognak futni. A 3 fős váltófutásnál a rajt, a cél és a két váltóhely is ugyanott lesz. A rajt és a versenyközpont távolsága kb. 50 méter

  • Minden információ:
Az előnevezés: https://bit.ly/3nPIOOG
Facebook esemény: https://fb.me/e/QSuGsUsG 

A verseny részletes kiírása: 2021 – XXV. Karacsonyi Rohanas

A versenyen helyszíni nevezés NEM lehetséges, kizárólag az első 500 előnevező jelentkezését tudják a szervezők elfogadni. A rendezvényen való részvételre az aktuális koronavírus járvánnyal kapcsolatos intézkedések vonatkoznak. Ennek részleteiről a helyi szervezők biztosítanak bővebb tájékoztatást!