Ugye Ön is szereti a kihívásokat, az erőfeszítést igénylő, komfortzónán kívüli tevékenységet? Ha mindez játékos formában valósul meg, garantált a siker. Ez a recept vezetett ahhoz, hogy az 1982-ben Kanadából induló Kihívás Napja hamar meghonosodjon Európában és szerte a világon. Magyarországon 1991 óta tart a vetélkedés a legsportosabb címek elnyeréséért.

A Magyar Szabadidősport Szövetség rendezésében -a kormányzati intézkedések és szabályok figyelembevételével- elindult a nevezés az idei Kihívás Napjára. A jelenlegi körülmények figyelembevételével két kategóriában lehet csatlakozni az idei eseményhez: munkahelyi csapatoknak és tanintézményeknek.

Célunk, hogy idén még inkább mozgásra hívjuk Magyarország lakosságát.

A május 26-i Kihívás Napján a munkahelyi csapatok résztvevői egyénileg bárhol, csoportosan pedig a megfelelő távolság- és az előírt szabályok betartásával sportolhatnak, míg a tanintézmények az általuk helyben szervezett programokkal mozgathatják meg az óvodásokat és a diákokat.

A idei mottónk Ugorjuk meg együtt!, így az első ugrás a munkahelyeké akik április 28-tól egy hónapon keresztül vetélkedhetnek a Magyarország Legsportosabb Munkahelye címért.

A következő ugrás a tanintézményeké, akik számára is a nevezés hamarosan elindul. Ők az idén különleges ugrálóköteles kihívásban is részt vehetnek.

Természetesen a legjobbak ezúttal sem maradnak ajándék nélkül: sportszerutalványokkal és egyedi pólókkal díjazzuk a legsportosabbakat.

Ugorjuk meg együtt!

 

További információk:

www.kihivasnapja.hu

www.facebook.com/kihivas.napja

 

HÁTTÉRINFORMÁCIÓ:

A Challenge Day, azaz a Kihívás Napja 1982-ben indult Kanadából, ahol két szomszédos város vezetői elhatározták, hogy egy egésznapos verseny keretében döntik el, melyikük városa a sportosabb. A versengés hamar meghonosodott szerte Európában és a nagyvilágban, Magyarország 1991-ben kapcsolódott a mozgalomhoz. Hazánkban eddig összesen több mint 1600 település vett részt a vetélkedésben.