Szépkorúak Sportfesztiválja

A Magyar Szabadidősport Szövetség 2019. június 5-én 10.00-15.00 között Cegléden a Gubody parkban rendezi meg a Szépkorúak Sportfesztiválját.

Az ingyenes Mozgás- és Életmód Napon több mint 40, kifejezetten a Szépkorúakra szabott mozgásformával várjuk a nyugdíjas résztvevőket, többek között gerinctorna, tánc, fitball, snookball, gördülő járművek, népi játékok, ütős-, célzó és dobó játékok, ügyességi feladatok szerepelnek a programban. A mozgás maga is öröm, de ösztönzésül 5 korcsoportban, férfi-női kategóriában értékes ajándékkosarakkal jutalmazzuk a nap végén a helyezetteket, valamint a szerencsések a nap folyamán többször is értékes díjakkal gazdagodhatnak, melyek sorsolás útján kerülnek gazdáikhoz.

A testi-lelki-szellemi felfrissülés érdekében az aktivitások mellett szűrővizsgálatokkal, életmód tanácsadással, termálvizes fürdési lehetőséggel várják a rendezvényre érkezőket.

Cegléd városa várja a mozogni szerető szépkorúakat, az „Alföld kapuja” remekül megközelíthető vonattal, a vasútállomástól pár perces sétára található a Gubody kert és a sportcsarnok, ami a rendezvény fő helyszíne.

Várjuk az előnevezéseket!

Kérjük az előnevezési lapot 2019. május 17-ig elektronikus úton a wijmeersch.ildiko@masport.hu címre eljuttatni szíveskedjenek!

A rendezvény hivatalos szállítója a Mitsubishi Motors Vezérképviselete.

 

További információ: Magyar Szabadidősport Szövetség

Tel.: 06-1-460-6816

Szépkorban is éljen sportosan!

#masportinsta

© Copyright 2024. Minden jog fenntartva