Szépkorúak Sportfesztiválja

 

 

A  Magyar Szabadidősport Szövetség 2018. június 6-án 10.00-16.00 között Cegléden a Gubody parkban rendezi meg a Szépkorúak Sportfesztiválját.

Az ingyenes  Mozgás- és Életmód Napon több mint 40, kifejezetten a Szépkorúakra szabott mozgásformával várjuk a nyugdíjas résztvevőket, többek között gerinctorna, tánc, fitball, snookball, gördülő járművek,  népi játékok, ütős-, célzó és dobó játékok, ügyességi feladatok szerepelnek a programban. A  mozgás maga is öröm, de ösztönzésül  5 korcsoportban, férfi-női kategóriában értékes ajándékkosarakkal jutalmazzuk a nap végén a helyezetteket, valamint a szerencsések a nap folyamán többször is értékes díjakkal gazdagodhatnak, melyek sorsolás útján kerülnek gazdáikhoz.

A testi-lelki-szellemi felfrissülés érdekében az aktivitások mellett szűrővizsgálatokkal, életmód tanácsadással, és a nap zárásaként termálvizes fürdési lehetőséggel  egészül ki a rendezvény programja.

Cegléd városa várja a mozogni szerető szépkorúakat, az „Alföld kapuja” remekül megközelíthető vonattal, a vasútállomás pedig pár perces sétára található a sportcsarnoktól és a Gubody kerttől, a rendezvény fő helyszíneitől.

 

A rendezvény hivatalos szállítója a Mitsubishi Motors Vezérképviselete.

 

Figyelem! Az előnevezett csapatok között mozgósítási versenyt hirdetünk!

„Keressük a legnagyobb létszámban érkező csapatot!”

Az előnevezett csapatok közül a legnagyobb létszámban regisztrált, a rendezvényen meg is jelenő és azon résztvevő csapat minden tagjának egy, a rendezvény logójával ellátott pólót adunk ajándékba.

Az előnevezési lapot legkésőbb május 18-ig szíveskedjenek megküldeni elektronikus úton a molnar.krisztina@masport.hu címre.


Előnevezési lap


Versenykiírás

 

További információ: Magyar Szabadidősport Szövetség

Tel.: 06-1-460-6816

 

Szépkorban is éljen sportosan!

 

 

 

© Copyright 2016. Minden jog fenntartva