A  Magyar Szabadidősport Szövetség 2017. június 7-én 10.00-16.00 között Cegléden a Gál József Sportcsarnokban és a Gubody parkban rendezi meg a Szépkorúak Sportfesztiválját.

Az ingyenes  Mozgás- és Életmód Napon több mint 45, kifejezetten a Szépkorúakra szabott mozgásformával várjuk a nyugdíjas résztvevőket, többek között gerinctorna, tánc, fitball, snookball, gördülő járművek,  népi játékok, ütős-, célzó és dobó játékok, ügyességi feladatok szerepelnek a programban. A  mozgás maga is öröm, de ösztönzésül  5 korcsoportban, férfi-női kategóriában értékes ajándékkosarakkal jutalmazzuk a nap végén a helyezetteket, valamint a szerencsések a nap folyamán többször is értékes díjakkal gazdagodhatnak, melyek sorsolás útján kerülnek gazdáikhoz.

A testi-lelki-szellemi felfrissülés érdekében az aktivitások mellett szűrővizsgálatokkal, életmód tanácsadással, és a nap zárásaként termálvizes fürdési lehetőséggel  egészül ki a rendezvény programja.

Cegléd városa várja a mozogni szerető szépkorúakat, az „Alföld kapuja” remekül megközelíthető vonattal, a vasútállomás pedig pár perces sétára található a sportcsarnoktól és a Gubody kerttől, a rendezvény fő helyszíneitől.

Figyelem! Az előnevezett csapatok között mozgósítási versenyt hirdetünk, keressük a legnagyobb létszámban érkező csapatot, tehát érdemes már most elkezdeni csapatot építeni!

Versenykiírás, letölthető csapat nevezési lap: www.masport.hu, információ: Magyar Szabadidősport Szövetség Tel.: 06-1-460-6816

 

Szépkorban is éljen sportosan!