A nagy sikerre való tekintettel megújult formában folytatódik a Mozgásélmény szenioroknak Program. Április óta visszük el a mozgás örömét on-line tornáink segítségével a régebb óta fiatal koroszály otthonaiba 3 földrészen, 21 országban több mint 200 magyarországi városba. A sikeresen működő program szeptember 7-től megújul.

 

Hogy mi is ez a megújulás?

🔹 Új oktatóval bővült a program

Antal Miklós változatos tornákkal jelentkezik. Kedd délutánonként vele lehet majd találkozni. Fogadjátok sok szeretettel!

🔹 Új órákkal jelentkezünk

Az oktatók friss ropogós tartalmakkal mozgatják majd át a program résztvevőit.

🔹 Régi-új oktató reggel

Kovács Kriszta mellett Tóth Miklósné Ágival is találkozhatnak a korán kelők. A délutáni tornákon túl, reggeli tornákkal is megörvendezteti majd a mozogni vágyókat.

🔹 Pénteken ismétlünk

Péntek délutánonként ismétlő órákkal jelentkezünk, egy-egy kedvelt órát hozunk vissza az órarendbe.

🔹 Megújult grafikák

Új külsővel, grafikával népszerűsítjük a programot.

 

A karantén időszak megszorításai, a pandémia okozta félelem és bizonytalanság sok idős embert kényszerít az otthonmaradásra. A rendszeres mozgásnak és sportolásnak kiemelt szerepe van az idősebb korosztály egészségégmegőrzésének szempontjából, ebben továbbra is segít a jelenlegi helyzetben a Mozgásélmény szenioroknak Program.

Változatlan időpontokban reggel 8 és délután 16 órakor, megújult tartalmakkal várunk minden mozogni vágyót. Az órák továbbra is csak a masport.hu/mozgaselmeny-szenioroknak oldalon érhetőek el a megadott időpontokban. Hajrá szeniorok!