Együtt vagyunk sikeresek

Nehéz, idegen, akadályokkal teli utat jártunk be ebben az egy évben. Fejest ugrottunk az ismeretlenbe, a virtuális világ útvesztőjébe azzal a céllal, hogy mozgásban tartsuk a szenior korosztályt.

Adott volt egy ötlet, lelkesedés, tettvágy, kreativitás, melyekkel útjára indítottuk a Mozgásélmény szenioroknak Programot. Folyamatos kitartó munkával az oktatókból és alkotókból lett egy csapat, a résztvevőkből pedig naponta mozgást igénylő közösség, melyre büszkék vagyunk!

Ez a program közös siker. Köszönet illeti mindazokat, akik folyamatos kreatív munkával azon dolgoznak, hogy a program továbbra is szűntelenül működjön és fejlődjön.

Köszönjük:

AZ OKTATÓINKNAK, akik egyediségükkel megteremtik a színes programokat és élményteli, változatos foglalkozásokkal mozgatják meg a tornázni vágyókat! Maximálisan igazodnak a korosztály igényeihez, vidámságot, rendszert és örömteli mozgást csempésznek be az otthonokba.

A MASPORT MUNKATÁRSAINAK, akik a háttérben számtalan egyéb munka mellett szívvel-lélekkel ápolják, gondozzák és folyamatosan fejlesztik ezt a programot! Ötleteikkel, koncepcióikkal, videóvágással folyamatosan azon dolgoznak, hogy új, friss tartalmakkal töltsék meg ezt a programot!

A PARTNEREINKNEK ÉS TAGSZERVEZETEINKNEK, akik támogatták, megosztásaikkal hírül vitték és népszerűsítették programunkat, általuk is gyarapodott a mozogni vágyó szépkorúak tábora.

Nem utolsó sorban pedig köszönjük a RÉSZTVEVŐKNEK, akik aktív jelenlétükkel és lelkesedésükkel naponta bebizonyítják, hogy ennek a programnak hosszú távon is működnie kell! Visszajelzéseikkel naponta igazolják, hogy fittebb, aktívabb napokat élnek, mióta velünk tornáznak!

Az egy év alatt elért sikerekről beszéljenek tovább a lenti videóban található számok. Maradjatok, maradjunk továbbra is mozgásban!