Szállj be Te is a játékba a MOVE Congress 2019 konferencián

Felhívás innovatív kiállítóknak és előadóknak

A felhívásra bármely magánszemély vagy szervezet pályázhat, amely a világ egyik legjelentősebb szabadidősport konferenciáján, a 2019. október 16-18. között Budapesten rendezendő MOVE Congress-en szeretne megjelenni a Budapesti Kongresszusi Központban. Olyan kiállítókat keresünk, akik innovatív megközelítésekkel, módszerekkel, technológiákkal ösztönzik az embereket testmozgásra.

Mi a MOVE Congress?

A MOVE Congress a világ azon kevés konferenciáinak egyike, amely kizárólag a rekreációs és szabadidősportra fókuszál. A három napos eseményen olyan szervezetek és érdeklődők gyűlnek össze, akik vagy amelyek a szabadidősport területén aktívak, e területen nyújtanak szolgáltatásokat, legyenek azok döntéshozók, vállalatok, várostervezők, egészségügyi szakértők, akadémikusok vagy egyéb kapcsolódó szakterületek képviselői. Az idei már a 9. MOVE Congress lesz, s ezúttal Budapesten kerül megrendezésre.

Miért érdemes kiállítani a MOVE Congressen?

Mert a résztvevőink kíváncsiak az újdonságokra, és maguk is szeretik kipróbálni, megtapasztalni azokat. Minden érdekli őket, ami az emberek testmozgásra ösztönzésével kapcsolatos, legyen az egy elméleti megközelítés, módszertan vagy technológiai fejlesztés.

A 2019-es MOVE Congressen akár 500 ilyen, a szabadidősport területén aktív képviselő is összegyűlhet.

Lehetőség van poszter kiállítására vagy szóbeli előadás tartására is a lent feltüntetett információk megadásával. A témák illeszkedése előzetesen ellenőrizhető.

Mi a következő lépés?

Töltse ki az alább kért információkat és küldje a pályázatát a contact@movecongress.com email címre 2019. június 15-ig, hogy Ön is a 2019-es MOVE Congress kiállítói között lehessen!

MOVE Congress 2019 helyszínek

Feltételek

A MOVE Congress rendezői biztosítják a kiállítási helyet, álló asztalokat, áramellátást a helyszínen. A kiválasztott kiállítóknak és előadóknak regisztrálniuk kell a MOVE Congress honlapján az aktuális jegyárak befizetésével.

A MOVE Congress belépő befizetésével a kiállító/előadó részt vehet a konferencia összes szekcióján és az étkezéseken. További információ: www.movecongress.com/

A kiválasztott kiállítók/előadók maguk fedezik a MOVE Congress-re való utazás és a budapesti szállás költségeit.

Kérdésekkel forduljon bizalommal a szervezőkhöz: contact@movecongress.com, illetve NDHSZ titkárság, Molnár Krisztina, molnar.krisztina@ndhsz.hu.

Amennyiben Ön for-profit szervezet képviselője, kérjük lépjen kapcsolatba a Titkársággal a pályázat benyújtása előtt a speciális feltételek egyeztetése céljából.