Mit? Hogyan? Milyen eszközzel? Avagy útmutatás az online sportolási lehetőségek útvesztőjében.

Az önbizalom alakulását bizonyos fokon a környezetünk, a minket körülvevő emberek is befolyásolják. Fontosak számunka a visszajelzések, amelyek személyiségünk alakulásának szerves részét alkotják. A hastánc segít abban, hogy a hölgyek megéljék nőiességüket, fejlődjön a testtudatuk, javuljon a tartásuk, nőjön az önbizalmuk. Fontos a nőiességük ápolása, önmaguk elfogadása. Ebben segít a különleges női energiákat megmozgató hastánc.

Napi ajánlatunk:

Online Hastánc órák

Órát tartja: Szmolinka Eszter Mahasti – Mahasti Hastáncstúdió

Csatlakozási pont: https://www.facebook.com/mahasti10/

„Szeretem tanítani a hastáncot, és szeretem látni, ahogy a tanítványaim tudása napról napra kibontakozik, lelkük kinyílik és virágba borul a nőiségük. A tanítás és a tanítványaim révén napról napra megélem a csodát. Ez éltet, és boldoggá tesz a tudat, hogy a női létezésük, testi-lelki-szellemi kiteljesedésük útján a kísérőjük lehetek. Ezért nem volt kérdés nálunk sem, hogy online folytassuk-e az óráinkat ebben az időszakban.

Óráinkon hastánc technikát és koreográfiát is tanulunk. Koreográfiáinkhoz a tradicionális egyiptomi zene mellett szívesen használunk modern arab, török, zsidó, afrikai, indiai és európai zenéket, világzenéket és meditációs zenéket is. Táncos repertoárunk ennek megfelelően felöleli az orientális táncok szinte minden rétegét, kezdve a népszerű raqs sharqi-tól az afro táncon, arab popon és meditatív táncokon át a különböző népi és fúziós táncokig. Óráinkon kezdő szinttől már lehetőség van részt venni. Anya-lánya óránk pedig lehetőséget ad arra, hogy a gyermekeinket is bevonjuk a táncolásba. Ezt 5-8 éves kor körüli gyermekeknek ajánljuk.”

/Szmolinka Eszter Mahasti/

Az órák időpontjai:

Hétfő – 17:30-19:00              Hastánc – Szintfüggetlen óra

Szerda – 17:30-19:00            Hastánc – Kezdő I.-II.

Péntek – 17:00-18:00            Hastánc – Kezdő I.

Szombat 

9:00-10:00           Fitness Oriental – Fitness és hastánc ötvözésével létrehozott  zsírégető óratípus.

10:00-11:00           Anya-Lánya Hastánc/Gyermek hastánc – 5-8 éves korú gyermekeknek ajánlott

11:00-12:00           Hastánc – Kezdő II.