Európai Sporthét

Szeptember 23-30.

Az Európai Sporthét az Európai Bizottság kezdeményezése, melynek célja a rendszeres testmozgás népszerűsítése.

A kampány arra ösztönözi az európaiakat, és közte a magyarokat is, hogy minél többet mozogjanak a Sporthét ideje alatt, illetve ennek hatására az egész évben aktívabb életet éljenek. A programsorozat 2015 óta tartó sikereinek köszönhetően 2021. szeptember 23. és 30. között újra lesz Sporthét, amely ismét számos vonzó sportolási lehetőséget kínál majd a társadalom minden tagjának. Magyarország az elmúlt két évben európai viszonylatban is kiemelkedően aktív résztvevője volt a projektnek, a koordinációval kapcsolatos hazai feladatokat továbbra is a Magyar Szabadidősport Szövetség látja el.

Idén is lehetőség van sporteseményt létrehozva csatlakozni a sporthét sikerességéhez. Várjuk az előzetes regisztrációkat! Erről, és az eseményról bővebb inforáció az europaisporthet.hu oldalon található.

 Bővebb infó: facebook.com/europaisporthet

Európai Sporthét – Gundel T. Gábor

❗ Jön,jön,jön az Európai Sporthét! ❗ Gundel Takács Gábor például nem csak beszél a sportról, hanem ledobja zakóját és ott lesz a #BeActive Night-on szeptember 29-én, a Tüskecsarnokban. ?️ Pörögjetek rá ti is az Európai Sporthét El Clássicójára! ?BeActive Night – A legmozgalmasabb fesztivál

Közzétette: Európai Sporthét – 2018. szeptember 17., hétfő

 

 

 


Szemezgessetek a tavalyi képekből, inspirálódjatok, szervezzetek eseményeket. Mozduljunk meg együtt! 

Mozdulj Te is Európával! #BeActive

 

 

#masportinsta

© Copyright 2024. Minden jog fenntartva