Téli kutyagolás

2020. 01. 19. – 2020. 01. 19.
Mecsek, Abaliget Térkép

A téli szabadtéri programokat kedvelők egy különleges kutyás gyalogtúrán vehetnek részt. Kutyagolás programunkra nem csak a két lábú, hanem a négy lábú résztvevőket is várjuk. Természetesen kutya nélkül is mindenkit szívesen látunk. Lehetőséget biztosítunk nordic walking-gal történő megismerkedésre is.

Szakmai segítő: Kutyagondnok – Csikós Gábor

Időpont:  2020. január 19. (vasárnap) – 10-14 óra

Gyülekező: Abaliget, Parkoló  – 9.40-9.55 között

Résztvevők: A rendezvényen bárki résztvehet, aki a kiírás feltételeit elfogadja.

Részvételi díj: Térítésmentes.

Táv: kb. 8 km

Szintemelkedés:  kb. 250 m

Díjazás: Minden gazda-kutya páros ajándékot kap (max. 50 db), és közöttük különféle ajándékokat osztunk illetve sorsolunk ki.

Egyéb információk:A gyalogtúrához túravezetőt biztosítunk. Technikai okok miatt záróembert (“seprű”) nem tudunk biztosítani. Megfelelő felkészülés után minden résztvevő saját felelősségére indul. Orvosi vizsgálat javasolt. Az esetlegesen bekövetkezett sérülésekért, károkért a rendezők felelősséget nem vállalnak. A 14 év alattiak csak felnőtt kísérettel vehetnek részt. Utazás egyénileg, és a költségei a résztvevőket terheli. A túrára olyan kutyákat (és gazdijaikat, barátaikat) várunk, akik nem agresszívak, jól szocializáltak, pórázról elengedhetőek és behívhatóak. A gazdák a résztvevő kutyák egészségügyi könyvét kötelesek elhozni a rendezvényre. A kutyák azonosítására (chip és biléta), kullancsok elleni védelmére minden gazdi fokozottan ügyeljen! A rendezvényen készített fotókat a Baranya Megyei Szabadidősport Szövetség a szakterület népszerűsítése érdekében felhasználja. A túrán természetesen szívesen látunk minden kutyabarátot, akár kutya nélkül is!

Bővebb információ: https://bameszabsport.freewb.hu/gyalogtura20200119kiiras/

facebook esemény: https://www.facebook.com/events/2540577409560355/

kedvcsináló videó:

Emlékeztető a januári túránkról. Kumli Tamás és a Google filmje.

Közzétette: Csaba Papp – 2016. február 28., vasárnap

További események


06.25XX. BÜCHL FÉLMARATON

04.30Fortuna Senior Atlétika Pályaverseny

05.15nordic walking Fejér Megyei Találkozó Csákváron

05.15III. Pizza Sprint Félmaraton és Élményfutás

#masportinsta

© Copyright 2024. Minden jog fenntartva