A Családi Mozgásfesztivál szervezői sajnálattal tájékoztatják Önöket, hogy a szeptember 6-ra a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Ludovika Campus Orczy-parkba tervezett esemény a szervezők egyikének koronavírus fertőzöttsége miatt elmarad, nem kerül megrendezésre.

Mivel a rendezvény előkészítésének hajrájában derült fény egyik kollégánk Covid-pozitivitására, ezért több munkatársunk is hatósági karanténba kényszerült, valamint a kontaktuskutatás is folyamatban van. Ebben a szituációban nem volt választási lehetőségünk: az érdeklődők, részt venni szándékozók egészsége és biztonsága érdekében a program megrendezésétől a kialakult kényszerhelyzetre figyelemmel el kellett tekintenünk.

A vírus fertőzések esetszámának az elmúlt napokban tapasztalható tendenciaszerű újbóli emelkedése a hagyományosan nagyszámú érdeklődő számára már önmagában is jelentős kockázattal járt volna, melynek minimalizálására természetesen a szervezők – felelősségteljesen eljárva – különös figyelmet fordítottak és különleges intézkedéseket készítettek elő. A szervezők álláspontja szerint azonban mindezen óvintézkedések sem jelentettek volna kellő garanciát a kialakult helyzetben, különös tekintettel a szervezők körében igazolt megbetegedésre.

Minden kedves érdeklődőtől megértést kérve kívánunk jó egészséget! Vigyázzanak magukra és egymásra!! Találkozzunk jövőre!

Tisztelettel:

a Magyar Szabadidősport Szövetség