Szövetségünk szervezésében immár 25. alkalommal kerül megrendezésre a nagyszabású, ingyenes Családi Mozgásfesztivál 2024.szeptember 1-én Budapesten a Puskás Aréna Nyugati Parkban (D szektornál).

A cél idén is az, hogy a család minden generációja egy időben, egy helyen megtalálja a felsorakoztatott 100 féle mozgásformából a számára legkedvezőbbet.

  • programok gyerekeknek

A gyerekek többsége tele van lendülettel, néha úgy érezzük sosem fáradnak el. Sportos programlehetőségekkel azonban kiválóan le lehet kötni a felesleges energiákat. A kifejezetten nekik biztosított Kinder Joy of Moving gyereksarok olyan aktivitásokkal lesz megtöltve, ahol a legkisebbek is vidáman, játékosan mozoghatnak. Ezen felül számos labdajáték és akadálypálya várja a kicsiket és nagyokat.

  • sportos kikapcsolódás felnőtteknek

A szülők pingpong, tollas, teqball, golyósportok, tchukball mérkőzéseket játszhatnak, vagy különböző küzdősportokat, fittballt is kipróbálhatnak és a sportági szakszövetségek képviselőivel is találkozhatnak a résztvevők. A kondiparknál pedig szakszerű oktató mutatja meg az eszközök megfelelő használatát, a gyakorlatok szabályos elvégzését résztvevőknek.

  • lehetőség nagyszülőknek

Idősebb korban nehezebb megtalálni azokat a mozgásformákat melyek biztonságosan űzhetők. A rendezvényen mutatunk pár lehetőséget. A 3-1-2 meridiántorna, a Mozgásélmény szeniorok online programunk oktatóinak foglalkozásai vagy a mediball is alkalmas a nagyszülőknek arra, hogy ők is mozogjanak.

  • egészségmegőrző és szűrőprogramok

Az egészséges életmód fenntartásának a rendszeres testmozgáson túl, a szűréseken való részvétel és a különböző betegségekkel kapcsolatos hiteles forrásból való tájékozódás is fontos része. A kiállítói soron partnereink – Egy Csepp Figyelem Alapítvány, Mályvavirág Alapítvány, Magyar Rákellenes Liga, Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetsége – erre is biztosítanak lehetőséget.

  • +1 lehetőség

Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége (MDOSZ) családi piknik programpont az egész család számára kikapcsolódást nyújt.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

facebook esemény:  https://www.facebook.com/share/mdJKm1atMBzi7ka7/