fbpx

Szépkorúak Sportfesztiválja

 

 

A Magyar Szabadidősport Szövetség 2019. június 5-én 10.00-16.00 között Cegléden a Gubody parkban rendezi meg a Szépkorúak Sportfesztiválját.

Az ingyenes Mozgás- és Életmód Napon több mint 40, kifejezetten a Szépkorúakra szabott mozgásformával várjuk a nyugdíjas résztvevőket, többek között gerinctorna, tánc, fitball, snookball, gördülő járművek, népi játékok, ütős-, célzó és dobó játékok, ügyességi feladatok szerepelnek a programban. A mozgás maga is öröm, de ösztönzésül 5 korcsoportban, férfi-női kategóriában értékes ajándékkosarakkal jutalmazzuk a nap végén a helyezetteket, valamint a szerencsések a nap folyamán többször is értékes díjakkal gazdagodhatnak, melyek sorsolás útján kerülnek gazdáikhoz.

A testi-lelki-szellemi felfrissülés érdekében az aktivitások mellett szűrővizsgálatokkal, életmód tanácsadással, és a nap zárásaként termálvizes fürdési lehetőséggel egészül ki a rendezvény programja.

Cegléd városa várja a mozogni szerető szépkorúakat, az „Alföld kapuja” remekül megközelíthető vonattal, a vasútállomás pedig pár perces sétára található a sportcsarnoktól és a Gubody kerttől, a rendezvény fő helyszíneitől.

 

A rendezvény hivatalos szállítója a Mitsubishi Motors Vezérképviselete.

 


 

További információ: Magyar Szabadidősport Szövetség

Tel.: 06-1-460-6816

 

Szépkorban is éljen sportosan!

 

 

 

© Copyright 2016. Minden jog fenntartva