World Walking Day – Világ Gyalogló Nap

Jelentkezés (2019)

 

Az online beszámoló jegyzőkönyvet október második hetében fogjuk kiküldeni, illetve itt közzétenni, ami lényegre törő, kérdés-válasz alapján működő jegyzőkönyv.

Az egyéni beszámolókat (képekkel, feladatokkal, élményekkel) már küldhetik a banhidi.rita@masport.hu e-mail címre pdf vagy ppt formátumban.

 

2018-ban a Magyar Szabadidősport Szövetség hagyományokhoz híven ismét meghirdeti a Világ Gyalogló Napja (World Walking Day) hazai eseménysorozatát, ami az elnevezésétől eltérően egész októberben lesz, hogy az aktív életmód minél több ember mindennapjává váljon. 

Letölthető plakát:

Plakát – PDF

Plakát – DOC, Szerkeszthető – a “Találkozunk:” ablak kitölthető


MEGHOSSZABBÍTOTTUK A NEVEZÉSI HATÁRIDŐT SZEPTEMBER 30-IG!


Oktatási intézményeknek – Nevezési díj NINCS!

ONLINE BESZÁMOLÓ

Versenykiírás

Nevezési lap


Nyugdíjas szervezeteknek – Nevezési díj NINCS!

ONLINE BESZÁMOLÓ

Versenykiírás

Nevezési lap


MASPORT tagszerezeteknek – Nevezési díj NINCS!

ONLINE BESZÁMOLÓ

Versenykiírás

Nevezési lap


Nordic Walking instruktoroknak – Nevezési díj: 6.000,- Ft + Áfa

Versenykiírás

Nevezési lap


Mindenki másnak – Nevezési díj: 6.000,- Ft + Áfa

Versenykiírás

Nevezési lap


 

Színesítsd túrád a Világ Gyalogló Nap hivatalos pólóival! Rendelj most!

Megrendelőlap letöltése


 

A TAFISA magyarországi tagjaként a Magyar Szabadidősport Szövetség 1998. októberétől koordinálja a „Világ Gyalogló Napi” országos rendezvényt. A lebonyolításában a helyi tagszervezetek vannak segítségünkre.

A program minden évben kiemelkedő sikert hozott, az átlagos összlétszám több, mint tízezer. A résztvevők közül az első három helyezettet díjazzuk, külön értékeljük az óvodás/iskolás korúakat és a nyugdíjasokat.

A Magyar Szabadidősport Szövetség „World Walking Day” rendezvény felhívásának közzétételében szövetségünknek a KLIKK és a Nyugdíjasok Országos Szövetsége nyújt segítséget.

A gyaloglás nagy előnye, hogy nem igényel különösebb anyagi ráfordítást, bármely életkorban, mindenféle sportmúlt nélkül elkezdhető, ezért mindent el kell követni, hogy a Világ Gyalogló Nap népszerűsége és ismertsége tovább növekedjen, minél több ember életének válhasson meghatározó részévé a gyaloglás révén a mindennapi testmozgás.


A rendezvény hivatalos szállítója a Mitsubishi Motors Vezérképviselete.


 

#masportinsta

© Copyright 2024. Minden jog fenntartva