World Walking Day – Világ Gyalogló Nap

 

A TAFISA magyarországi tagjaként a Magyar Szabadidősport Szövetség 1998. októberétől koordinálja a „Világ Gyalogló Napi” országos rendezvényt. A lebonyolításában a helyi tagszervezetek vannak segítségünkre.

A program minden évben kiemelkedő sikert hozott, az átlagos összlétszám több, mint tízezer. A résztvevők közül az első három helyezettet díjazzuk, külön értékeljük az iskolás korúakat és a nyugdíjasokat.

A Magyar Szabadidősport Szövetség „World Walking Day” rendezvény felhívásának közzétételében szövetségünknek a KLIKK és a Nyugdíjasok Országos Szövetsége nyújt segítséget.

A gyaloglás nagy előnye, hogy nem igényel különösebb anyagi ráfordítást, bármely életkorban, mindenféle sportmúlt nélkül elkezdhető, ezért mindent el kell követni, hogy a Világ Gyalogló Nap népszerűsége és ismertsége tovább növekedjen, minél több ember életének válhasson meghatározó részévé a gyaloglás révén a mindennapi testmozgás.

 

2017-ben a Magyar Szabadidősport Szövetség hagyományokhoz híven ismét meghirdeti a Világ Gyalogló Napja (World Walking Day) hazai eseménysorozatát, ami az elnevezésétől eltérően egész októberben lesz, hogy az aktív életmód minél több ember mindennapjává váljon. 

 

Beszámoló jegyzőkönyv letöltése:

Nordic Walking instruktoroknak – PDF

Nordic Walking instruktoroknak – DOC

Iskoláknak – PDF

Iskoláknak – DOC

Nyugdíjas szervezeteknek – PDF

Nyugdíjas szervezeteknek – DOC

Tagszervezeteknek – PDF

Tagszervezeteknek – DOC


 

Iskoláknak:

 Felhívólevél

Versenykiírás

 Nevezési lap


Nyugdíjas szervezeteknek:
 Felhívólevél

Versenykiírás

 Nevezési lap


Nordic Walking instruktoroknak:

Felhívó levél

 Nevezési lap


A szervezeted egyik kategóriába sem illik bele? Akkor innen töltsd le a nevezési lapot:
 Nevezési lap

Általános versenykiírás

© Copyright 2016. Minden jog fenntartva