Idén október 1-31 között ismét túrázásra  hívja  a nemzetközi hátterű Világ Gyalogló (HÓ)Nap keretein belül a Magyar Szabadidősport Szövetség a TANINTÉZMÉNYEKET, KÖZÖSSÉGEKET, NYUGDÍJAS SZERVEZETEKET ÉS A SZÖVETSÉG TAGSZERVEZETEIT. Idén is cél, hogy a rendezvény megszervezésével bebizonyítsuk: a gyaloglás a legősibb, legegyszerűbb, legtermészetesebb mozgásforma mely jótékonyan hat a fizikai és mentális egészségünkre!

  • Fedezd fel! a gyaloglás jótékony hatásait!

Köztudott, hogy a rendszeres testmozgás hozzájárul a fizikai és mentális egészségünk fenntartásához. A gyaloglást azonban sokan alábecsülik, nem tekintenek rá úgy, mint fizikai aktivitás. Pedig ez a legősibb mozgásforma segít többek között: a cukorbetegség megelőzésében, a túlsúly leküzdésében, a szív egészségének megőrzésében, a vérkeringés serkentésében …

A séta a fentieken túl a mentális egészségünkre is jótékony hatással van. A természetben eltöltött idővel: felöltözhetünk energiával, serkenthetjük a kreativitást és akár a stresszt is könnyebben leküzdhetjük. Barátokkal, családtagokkal, közösségben űzve pedig kiváló eszköz arra, hogy elmélyítsük, fejlesszük kapcsolatainkat a közösen eltöltött idővel pedig élményeket szerezzük.

Építs közösséget, csatlakozz a Világ Gyalogló (HÓ)Nap országos eseménysorozathoz, hogy minél több embernek megmutassuk: gyalogolni jó!

  • Csatlakozz a programhoz!

Nevezési kategóriák:

  • közösségek
  • tanintézmények (bölcsődék, iskolák, óvodák)
  • nyugdíjas szervezetek

A nevezés INGYENES, online felületen történik kategóriánkként a megfelelő űrlap kitöltésével. https://masport.hu/kiemelt-rendezvenyek/vilag-gyaloglo-honap/

Versenykiírások: https://masport.hu/kiemelt-rendezvenyek/vilag-gyaloglo-honap/

További információ: https://fb.me/e/6gMbz3Edv