Idén a Magyar Szabadidősport Szövetség hagyományokhoz híven ismét meghirdeti a Világ Gyalogló Napja (World Walking Day) hazai eseménysorozatát, ami az elnevezésétől eltérően egész októberben lesz, hogy az aktív életmód minél több ember mindennapjává váljon. 

 

 

A rendezvény célja a gyaloglás és a mozgás népszerűsítése hazánkban. Kiemelt célcsoport az iskolás és a nyugdíjas korosztály, valamint valamennyi szabadidősportoló.

A kezdeményezésre várjuk az iskolák, a nyugdíjas szervezetek, valamint a Szövetség tagszervezeteinek jelentkezését gyalogló eseményekkel. A lentebb letölthető dokumentumokból ki is derül, hogy miért érdemes csatlakozni, hisz pólók mellett túrabotokkal és sportszerutalványokkal is készülünk.

Mozgassuk meg együtt Magyarországot!

A rendezvény népszerűségét mutatja, hogy 2016-ban több mint 10 ezer hivatalosan regisztrált ember gyalogolt a Világ Gyalogló Napja kereteiben.

 


Iskoláknak:
Felhívólevél

Nevezési lap


Nyugdíjas szervezeteknek:
Felhívólevél

Nevezési lap


Tagszervezeteknek:
Felhívó levél

Nevezési lap


A szervezeted egyik kategóriába sem illik bele? Akkor innen töltsd le a nevezési lapot:
Nevezési lap


 

Az idei év különleges, mert mindenki, aki gyalogol októberben (vagy akár már most), az részt vehet egyúttal a Finn100 kilométergyűjtő akcióban is, ahol a bűvös 100 km-t kell elérned. Bővebb információért és regisztrációért látogass el a program hivatalos oldalára: http://finn100.masport.hu/