A 2016. május 27-i közgyűlésünk 12/2016. sz. KGY határozatával a Szegedi Sport és Fürdők Kft rendes tagnak való felvételét elfogadta.

A tagszervezet bemutatkozása

Szeged sportélete, fürdővárosi múltja több mint száz évre tekint vissza.

A Szegedi Sport és Fürdők Kft. jelenleg 24 sport- és fürdőlétesítmény üzemeltetését látja el, ezzel Magyarország egyik legnagyobb sportlétesítmény fenntartója.

Alapfeladatai közé tartozik a városi tulajdonban lévő Anna Fürdő, Sziksósfürdő, Városi Sportuszoda – Sportcsarnok, Városi Stadion, Kisstadion, Műjégpálya üzemeltetése, a sportlétesítmények működtetése, bérbeadása, nemzetközi, országos és helyi kulturális- és sportrendezvények szervezése, lebonyolítása, reklámfelületek értékesítése.

Rendezvényeinkkel és egyéb programjainkkal a szabadidő hasznos eltöltését az egészséges életmód népszerűsítését biztosítjuk Szeged város lakosainak.

Szabadidős rendezvényeink: gyalogos és kerékpáros teljesítménytúrák, Érj át! távúszás, ÁRKÁD Futófesztivál, I. Szeged Félmaraton Futófesztivál, Szeged Napi Sárkányhajó Viadal, Kihívás Napja, Családi Sport-és Egészségfesztivál, Magyar Famászó és Faápoló Verseny, Auchan Korzó Sporttoborzó, PICK Utcai Futófesztivál és a MOL Suliváltó