Folytatódik a Kihívás napi programajánló. Ismét szemezgettünk kicsit az előzetesen feltöltött programtervek közül.

Hajnali kör Agyagosszergényen

Futva vagy gyalogosan? Agyagosszergényen a Templom térről indulva fáklyás felvonulást szerveznek. A koránkelők előnyben vannak, a menet reggel fél hatkor startol. Csatlakozni ér, a hangulat biztosan különleges és egyedülálló lesz. Reméljük az időjárás is kedvezni fog a nem mindennapi futós- felvonulós programnak. A Győr-Moson-Sopron megyei település ezen kívül is számos programmal készül például napüdvözléssel, reggeli tornával, óvodás programokkal, Nordic walking sétával, babakocsi tolással, csapatversenyekkel, és traktor húzó bajnoksággal.

„VasCsocsó”

A Vas megyei Celldömölki Városi Általános Iskola élő csocsóval fogja megörvendeztetni és megmozgatni a diákjait. Helyszín a sportpálya, aki teheti nézzen el erre a laza, kora délutáni programra. A határtalan szórakozás garantált.

Átmozgató Zagyvaszántó

A hevesi Zagyvaszántó igyekszik a község minden rétegét megmozgatni. Programjait is úgy állította össze, hogy kicsiktől nagyokig, gyerektől felnőttekig mindenkinek legyen lehetősége igényeinek és képességeinek megfelelő mozgásformát találni. Futás, bicikli, torna, ez várja a Zagyvaszántóiakat. Ovis szülők figyelem! Ti sem maradtok ki a mozgásból, Guzsal Linda tart átmozgató tornát az energiával teli anyukáknak és apukáknak a helyi óvodában. A felsoroltakon kívül a helyi focipályán is sok, érdekes programmal készülnek a lelkes szervezők.  

Penészleki sportünnepély

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Penészleki tanintézményben kiemelt eseményként tekintenek a Kihívás Napjára. Megnyitó ünnepség, arcfestő verseny, areobic, tánc-móka-kacagás és még megannyi program… Természetesen a szorgalmas, kitartó, aktív mozgás díjat érdemel. A sporttal teli napot egy díjátadó ünnepséggel koronázzák meg, közösen örülve az elért sikereknek.

Aerobic és fitness világ krémje Barcikán

A borsodban található Kazincbarcikán igazi profik fogják át- és megmozgatni a résztvevőket. A Völgyparkba Béres Alexandra, Katus Attila, és Szentgyörgyi Rómeó várja a mozogni vágyó fiúkat, lányokat, időseket és fiatalokat. Ez a nap nem csak a Kihívás Napja rendezvény miatt nagy öröm a Kazincbarcikaiak számára, hanem azért is, mert ezen a napon 10:00-kor a „Füzike Tagóvoda ovi-sportpálya átadó” ünnepség is megrendezésre kerül. Bízunk benne, hogy sok-sok mozgás helyszínét biztosítja majd a frissen átadott sportpálya.

Sümegi Tánc

Evenita Közösségépítő Egyesület a tánc köré építi programját.” A tánc és zene hatására összhangba kerül a testünk: a szívdobogás, a vérnyomás, a légzés, az agyhullámok. Az egyszerű koreográfiákra közösen táncolunk, se előzetes tánctudás, se partner nem kell hozzá. Táncoljunk és érezzük, ahogy olvad a stressz!” olvashatjuk az előzetesen beküldött programtervükben. Jó mozgást, jó táncolást kívánunk!

Ozorai séta

Az ozorai önkormányzat úgy döntött, hogy megmozgatja egy kicsit a dolgozóit. Közös program keretén belül felsétálnak a Tükörcsös dombra. A program egy órakor startol. A jó kis ebéd utáni gyalogtúra felpezsdíti testet-lelket, építi a közösséget. Sétálj, mozogj, élvezd. Ezt kívánjuk Ozora.

„Ovibuli” Veszprémben

Veszprém megye megyeszékhelye különleges programmal készül óvodásai számára. A Kihívás Napján ebéd előtt közös örömtánccal csempésznek mosolyt egymás arcára. A Bóbita ovi udvarán 15 percben a gyerekek kedvenc zenéire járják majd közösen a táncot. „Jöjj, jöjj, hív a zene. Jöjj, jöjj, táncolj velem „ Hajrá Veszprém, éljen a Bóbita ovi!

Baranyai huszonegy

Szigetvár Város Önkormányzata 21 órán át tartó futást hirdet. A program egyénileg ütemezett, mindenki a saját tempójában futhat, szaladhat, kocoghat 00:00-21:00-ig. Lesz még a programok között : Wagner Health Zone szabadtéri Crossfit, kerékpározás, női kosárlabda, férfi kosárlabda, ping-pong, leány foci nyílt edzés, zumba. Látogassatok el Ti is a Nektek szimpatikus programra!

Sokrétű Budakeszi

Budakeszi is azon települések közé tartozik, akinek célja megmozgatni mindenkit, aki él és mozog ezen a vidéken. Bölcsődéseknek kismotoros ügyességi játékkal, iskolásoknak tanár- diák meccsel, felnőtteknek többek között fitballal és jógával készülnek. Rengeteg program, számtalan ötletes mozgásforma. Hát ez várható Keszin.  

 

 

Figyeljetek minket továbbra is, mert hamarosan ismét csokorba szedjük, hol érdemes mozogni, sportolni a Kihívás Napján!

Az esemény részletei, a nevezés minden fontos információ a kihivasnapja.hu oldalon található.