A Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség 2020.07.30-án megtartott közgyűlésén, nyílt szavazással megválasztotta a szövetség elnökségét és új elnökét. A pozíciót Keller Katalin tölti be, Horváth István leköszönő elnök után.

Keller Katalin jelenleg, egy kereskedelmi cégnél helyi szinten a gyaloglás sportágért felel. Feladatai közé tartozik gyalogló közösség kialakítása, rendezvények lebonyolítása, a nordic walking sportág megismertetése minél szélesebb körben. Nordic walking instruktorként több alkalommal segítette már a székesfehérvári nordic események lebonyolítását. Jelenleg is aktív tagja a Vörösmarty Mihály LSE-nek. Gratulálunk a tisztség betöltéséhez, és sok sikert és jó munkát kívánunk.

Horváth István leköszönő elnök a továbbiakban is a háttérből támogatja majd a szövetség munkáját. Szakmaiságával és az évek során megszerzett tudásával elnöksége alatt váltak népszerűvé Székesfehérváron a női és nyugdíjas sport napok, mozgásfesztiválok és a városi, megyei asztalitenisz, teke, tollaslabda szabadidős rendezvények. Aktív nordic walking oktatóként rendszeres sportolásra buzdítja az embereket. 2019-ben kiemelkedő szakmai munkájáért az Emberi Erőforrások Minisztériuma által adományozott Miniszteri Elismerő Oklevélben részesült. Ezúton köszönjük munkáját, mellyel a Fejér megyei sportélet fellendüléséhez nagyban hozzájárult.