A Mozgásélmény szenioroknak Program a kialakult járványügyi helyzetre reflektálva született. Szakértelmünkkel, kreatív csapatunkkal és oktatóinkkal karöltve célunk az volt, hogy ebben a merőben megváltozott helyzetben alkossunk egy olyan programot, mellyel kifejezetten az idősebb korosztály számára nyújtunk segítséget a biztonságos otthoni mozgáshoz.

A folyamatosan érkező pozitív visszajelzések megerősítettek minket abban, hogy ezt a programot folytatnunk kell a korlátozások megszűnése után is, mivel a naponta elérhető általunk létrehozott foglalkozásokra szükség van.

Bejelentjük, hogy az ingyenes Mozgásélmény szenioroknak Programot folytatjuk!

Az elmúlt időszak alatt szerzett tapasztalataink alapján világossá vált számunkra, hogy miért van szükség a folytatásra:

  • Mert vannak olyan települések, ahol a lakosoknak nincs lehetősége arra, hogy a szenior korosztály számára kidolgozott foglalkozáson vegyenek részt és közösségben mozogjanak. Videóink segítségével megteremtjük erre a lehetőséget és a szükséges motivációt, közösségi élményt a napi átmozgatáshoz.
  • Mert az egyéni képességnek megfelelő ütemben és tempóban végezhetőek a gyakorlatok. Csak a foglalkozások időpontjához kell alkalmazkodni.
  • Mert a nagyszülőknek is jár az „énidő”! A napi rutinba a napi 2x-i mozgás könnyedén beilleszthető. A megszokott teendők elvégzése mellett a reggeli és délutáni átmozgatás ideális felfrissülést nyújthat.
  • Mert a rendszeres mozgás beépül a napi rutinba. Fittebben a bevásárlás, a csomagok hazacipelése is kevésbé megterhelő. 😊
  • Mert az otthon kényelmében elvégezhetőek biztonságosan a gyakorlatok. Az utazással megspórolt időt tölthető akár még több unokázással, családi vagy baráti programokkal is.
  • Mert nincs szükség különösebb speciális edzőruhára, különféle eszközökre. Minden megtalálható otthon, a kényelmes otthoni ruhától, a partvisnyélen át a vizespalackig.

Az április közepén elindított programsorozat töretlen sikerrel dübörög szerte a világban. Nem túlzás ezt állítanunk, hiszen 3 földrészről, 20 országból és 229 magyarországi városból csatlakoztak az online programunkhoz. Kezdetek óta több, mint 35 000-en látogatták meg oldalunkat, és teszik aktívabbá a hétköznapjaikat mozgásóráink segítségével. Hatalmas öröm és büszkeség számunkra, hogy ekkora népszerűségnek örvend ez a kezdeményezés.

Oktatóink rendszeresen dolgoznak friss tartalmak előállításán, hogy új videóikkal örömöt csaljanak a résztvevők otthonaiba. Ez a továbbiakban sem lesz másképp, új órákkal, friss tartalmakkal töltjük meg a mozgásélmény programot! Maradjatok lendületben szeniorok!