A MASPORT céljai közé tartozik, hogy népszerűsítse a nordic walking sportágat. Szövetségünk idén is lehetőséget biztosít arra, hogy a sportág elméleti és gyakorlati alapjait elsajátítsák a résztvevők.

  • Tanulás és tanítás

A nordic walking a test izomzatának mintegy 90%-át megmozgatja. Nem mindegy azonban milyen technikával végezzük a mozdulatokat. Célunk, hogy a megfelelő tudásátadással olyan szakembereket képezzünk, akik környezetükben szakszerűen tudják majd a későbbiekben oktatni a sportág alapjait.

A képzés elméleti és gyakorlati részből áll. Az elméleti részben megismerkedhetnek a résztvevők a sportág eredetével, magával a nordic walking bottal, alkalmazási területeivel és jótékony hatásával. A gyakorlati részben pedig a kar és a láb megfelelő mozgását, a felsőtest forgatását tanulják meg a résztvevők. Szakértő oktatóink segítenek abban, hogy a megfelelő ismereteket átadják a résztvevőknek a két napos képzésen.

KÉPZÉSEK IDŐPONTJAI: 2024. 04. 28-29. vagy 2024. 05. 03-04. (jelentkezési lap kitöltésekor a megfelelő időpont kiválasztásával)

  • Részvételi feltételek:

A képzésen való részvétel feltétele a szakmai előképzettség!

Felsőfokú végzettségek közül: testnevelő tanár; szakedző; sportszervező; menedzser; humánkineziológia; rekreáció-szervező; gyógytornász; gyógypedagógus; orvos; lovaskultúra oktató.

OKJ-s képzések közül: sportoktató (jogelőd: segédedző); sportedző; sportszervező; menedzser; sportmasszőr; lovastúra-vezető.

Természetgyógyász (felnőttképzési nyilvántartási számmal ellátott képesítés).

  • Jelentkezés:

A részvételhez az online jelentkezési lap kitöltése szükséges az alábbi felületen keresztül:

https://masport.hu/nw-kepzes/

Egyéb információk:

Képzés helyszíne a Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.). Az elméleti tudást benti helyszínen sajátíthatják el a résztvevők, a gyakorlati oktatás pedig a közelben külsős terepen történik.

Kényelmes öltözetet és elengedő ételt- italt kérjük minden résztvevő biztosítson magának.

A program kiemelt támogatója a Szerencsejáték Zrt.