Mozog és szűr Dévaványa!

Dévaványa város nem csak mozgással, hanem egészségszűrő programokkal is készül erre a napra. A szűrőprogram célja az egészégmegőrzés és prevenció. Az ez okból kihelyezett kamionban lehetőség lesz a helyiek számára részt venni számos szűrővizsgálaton. Egy különleges élménybeszámoló is megrendelésre kerül: „Jóni Máté Exatlonista előadása a Muaythai illetve K-1 harcos pályafutásáról, eredményeiről és a világbajnoki címig vezető útról.” Átmozgató torna, biciklis túra, zumbafitness, felfújható mászófal. Ez csak pár, azok közül, ami várja a Dévaványaiakat.

Húszféle program Kerekegyháza

A Kihívás napja keretein belül bármi megtörténhet. Így lesz ez Kerekegyházán, ahol a tűzoltók aznap nemcsak tüzet olthatnak, hanem ügyességi játékokkal készülnek a gyerekek számára. Abba szinte biztosak vagyunk, hogy lesz ott kúszás-mászás. Megmozdulnak aznap az ovisok is, sulisok is. Biciklizés, tartásjavítás és persze a foci is szerepel a programok között. Lázasan készülnek a szervezők, 20 féle különböző programmal várják a szeretettel résztvevőket.

Klasszikusan Lippóban

A Baranya megyei Lippóban nem maradhatnak el a már-már hagyományosnak nevezhető Kihívás Napi programok. Kézi, kosár, foci és persze a klasszikus akadályverseny, és kötélhúzás lesz többek között a program. Reggeltől kora délutánig sportol majd a Lippói Gárdonyi Géza Általános Iskola.

Nevezz Salgótarján

Labdarúgó meccsek, tenisztornák, streetball verseny. A csapatsportoké a főszerep derül ki Salgótarján előzetesen leadott programtervéből. Amatőr nevezők jelentkezését várják a lelkes szervezők. Figyeljétek a programokat, izgalmas mérkőzésekre lehet majd számítani. A már kevésbé fiatal korosztály számára pedig Félegyházi Éva tart majd nordic walking foglalkozást.

Kerekezés Újszszentmargita

Az Újszentmargita község is azt a tábort erősíti, akik a programtervezet szerint a munkába járókat kérik meg arra, hogy az odavezető utat lehetőség szerint ezen a napon biciklivel, vagy gyalogosan tegyék meg. Babakocsis sétát is terveznek az anyukáknak, hogy ők is tudjanak táraságban egy kicsit mozogni. Lesz még nyújtás, fitness, drótszamaras játék, gördülő játékok és séta. Igazán sokszínű programoknak nézünk elébe.

Pedálozó Dunakeszi

216 000 pedálfordulat. Két óra alatt ennyi pedálfordulatot terveznek biciklivel teljesíteni Dunakeszi város vezetősége, edzői és irodai munkatársai, kiszakadva az irodai környezetből. Reméljük sikerül a kihívás. Mi szurkolunk!

Vépi forgatag

Futás, kerékpározás, babakocsis túra, és zumba. Többek között ezekkel a programokkal találkozhatsz, ha Vépen jársz a Kihívás Napján. Intenzív aerobik óra is lesz Ildivel, aki már évek óta szervez Kihívás napi programot a helyiek számára. Ha ez nem lenne elég, lesz még zumba óra, Horváth Ádám vezetésével a  sportcentrumban is. Úgy hallottuk nagyon lelkes, elhivatott tanár. Menjetek el Ti is, és bizonyosodjatok meg róla!

Részletekért keresd a honlapunkat. kihivasnapja.hu