Még van idő az edzőcipőt és a sportfelszerelést előkészíteni: szerdán reggel rajtol a Decathlon Szépkorúak Sportfesztiválja. Negyvenöt, kifejezetten a szépkorúakra szabott mozgásformával várja a nyugdíjas résztvevőket június 6-án, Cegléden, a Gubody parkban a Magyar Szabadidősport Szövetség.

Az ingyenes  mozgás- és életmód napon többek között gerinctorna, egyensúly gyakorlatok, ügyességi feladatok, forgótenisz, frizbi, bocsa, gyepteke, softball, vívás és nordic walking is szerepelnek a programban. A Decathlonnak a hazai sporteszköz, sportszerkereskedés meghatározójaként a régebb óta fiataloknak is van mondani valója. A helyszínen egy csokorba kötve be is mutatja azokat.  A sportos tevékenységek fontos kiegészítéseként életmód-tanácsadás, egészségügyi szűrések, illetve a nap zárásaként gyógyfürdőzés is várja az aktív élet mellett szavazó nyugdíjasokat.

Az ingyenes sportfesztiválon részt vehet bármely, nyugdíjas igazolvánnyal rendelkező magyar állampolgár. A résztvevők az egyes programokon való részvételért a fentiek szerint pontokat (pecséteket) kapnak, ezek alapján a nőket és férfiakat hat-hat kategóriában értékeli a szövetség.  A nap folyamán több alkalommal és az eredményhirdetés alkalmával is értékes ajándékokat sorsolnak a résztvevők között.

Jelentkezni a helyszínen 9:00-től folyamatosan a versenyirodában lehet.

Helyszín: Cegléd, Gubody Park, (Várkonyi István Általános Iskola tornaterme) (2700 Cegléd, Rákóczi út 33.)

 Időpont: 2018. június 6. (szerda) 10:00 órától – 17:00 óráig.

További információk: https://masport.hu/szepkoruak-sportfesztivalja/

 

Legyenek aktívak, várunk mindenkit szeretettel! (: