Február 14-én sportos, mosolygós, aktív szépkorúakkal telt meg a Szolnoki Tiszaligeti Városi Sportcsarnok. A Magyar Szabadidősport Szövetség (MASPORT) és a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. szervezésében az idei év első Szépkorúak szerdája eseményen 592 régebb óta fiatal töltött el mozgásban gazdag napot.

Az eseményen részt vett Czene Attila a MASPORT elnöke, aki hangsúlyozta: „Ez a rendezvény hiánypótló és egyedülálló a piacon. Kevés olyan program van, ahol kifejezetten a régebb óta fiatal korosztály igényeihez igazodva alakítanak ki a szervezők aktív mozgásgazdag programot számukra. Történelmi pillanatokat élünk meg, hiszen most indul útjára a regionális Szépkorúak szerdája eseménysorozat.”

Az Aktív Magyarország támogatásával megvalósuló program célja, hogy ne csak Budapesten, hanem regionális szinten is megtapasztalhassa a nyugdíjas korosztály azt, hogy szépkorban is lehet aktív, mozgásgazdag életet élni. A rendezvényeinkkel ösztönözzük őket arra, hogy a hétköznapokba is illesszenek be lehetőség szerint több mozgást, mellyel nem csak a fizikai, hanem mentális egészségük minősége is javítható.

További Szépkorúak szerdája események:

Szépkorúak szerdája – Sopron

helyszín: Sopron Novomatic Aréna

időpont: 03.14.

facebook esemény: https://fb.me/e/675E5Yt9T

Szépkorúak szerdája – Tatabánya

helyszín: Tatabánya – Földi Imre Sportcsarnok

időpont: 03.20.

facebook esemény: https://fb.me/e/4aFPbY7WF