Március 11-én a Magyar Kormány által kihirdetett veszélyhelyzet határozatai között betiltottak minden 500 fő feletti szabadtéri rendezvényt. A tiltás visszavonásának, a rendezvények megtarthatóságának, a vírus levonulásának időpontját nem ismerjük. Valószínűleg a teljes biztonság és a rendezvények iránti bizalom helyreállása hosszabb időt fog igénybe venni.

Az idén június 10-re tervezett Szépkorúak Sportfesztiválja pont a koronavírus szempontjából legsérülékenyebb korosztályt érinti. Felelős szervezőként a rendezvényeinken elsődleges szempont a résztvevők biztonsága, egészsége, így hosszas mérlegelést követően úgy határoztunk, hogy az eseményt egy új későbbi időpontban rendezzük meg.

A lehetséges őszi dátumról és új helyszínről már folynak az egyeztetések. Amint tudjuk a végleges időpontot és részleteket a hivatalos csatornáinkon értesíteni fogunk mindenkit erről.

Most ennél részletesebb tájékoztatást nem tudunk adni, így e témában az egyéni megkeresésekre sem tudunk még sajnos válaszolni. További információink az új időpont ismeretében lesznek majd.

Jó egészséget! Vigyázzon mindenki magára, vigyázzunk egymásra!

 

Magyar Szabadidősport Szövetség