A Magyar Szabadidősport Szövetség kiemelt feladatának tekinti régebb óta fiatal korosztály mozgásban tartását. A nagy múltú ingyenes Szépkorúak Sportfesztiválja eseménnyel célunk, hogy örömteli vidám, játékos mozgásformák felsorakoztatásával ismét bebizonyítsuk: A mozgás kortalan!

  • Hol és mikor kerül megrendezésre a Szépkorúak Sportfesztiválja?

A Budapest belvárosában található könnyen megközelíthető Bikás Park árnyas területe ad otthont a fél napos rendezvénynek 2022.06.08-án szerdán 10:00 órától – 15:00 óráig.

  • Kiket várunk?

A MASPORT várja azokat a nyugdíjas igazolvánnyal rendelkező résztvevőket, akik úgy érzik szívesen sportolnának mozognának kortársaik körében. Egyénileg és csapatokban is lehetőséget biztosítunk számtalan sportág kipróbálására.

  • Milyen programokkal készülünk?

Kifejezetten olyan sportágak kipróbálására biztosítunk lehetőséget melyek a régebb óta fiatal korosztály számára biztonságosan teljesíthetőek! A programok között helyet kapnak szellemi és ügyességi játékok, táncos- zenés foglalkozások, hagyományos sportágak, sőt még az online elérhető Mozgásélmény Szenioroknak Program kedvelt oktatóival is találkozhatnak a résztvevők! Ezen felül különböző szűrések és kiállítók teszik még komplexebbé a koranyári programot. A teljesítéseket pecséttel jutalmazzuk, nemek és korcsoportonként díjazzuk a legaktívabbakat.

  • Hogyan lehet részt venni az eseményen?

A részvétel minden nyugdíjas számára ingyenes. Csapatokban érkezőknek előzetes regisztráció szükséges a https://masport.hu/kiemelt-rendezvenyek/szepkoruak-sportfesztivalja/ felületen keresztül nevezés gombra kattintva elérhető az űrlap kitöltésével. Egyénileg pedig a helyszínen van lehetőség regisztrálni.

Szerezz élményt és találd meg a számodra megfelelő hétköznapokban is űzhető mozgásformát! Találkozzunk június 8-án!

Részletes program elérhető lesz hamarosan a https://www.facebook.com/MozgaselmenySzenioroknak oldalon keresztül.

Minden információ, versenykiírás és csapatoknak előnevezés: https://masport.hu/kiemelt-rendezvenyek/szepkoruak-sportfesztivalja/

Az alábbi tömegközlekedési eszközök állnak meg a Bikás park nevű megállónál, a park közvetlen közelében.

  • M4-es metró
  • 7, 58, 114, 153, 213, 214 buszok

A park ezen felül a Kelenföld vasútállomástól M4-es metróval egy megállóra található.

Térkép