A régebb óta fiatal korosztály számára a Magyar Szabadidősport Szövetség ismét bebizonyítja: A mozgás kortalan!

A #beactive mottó jegyében 2023. június 7-én megtöltjük mozgással és vidámsággal a budapesti Bikás Parkot. Az esemény célja, hogy a szenior korosztály életkori sajátosságaihoz igazítva biztosítsunk ingyenes sportos programlehetőséget a résztvevőknek.

Mivel készülünk?

Különböző mozgásformákkal – többek között labdás és ügyességi játékokkal, szellemi játékokkal, táncos-zenés foglalkozásokkal, népi játékokkal. Az egy napos programon közel 50 féle mozgásformát lehet majd kipróbálni.

Mozgásélmény Ponttal – az online Mozgásélmény szenioroknak Program oktatói is kint lesznek a helyszínen, így személyes találkozásra is lesz lehetőség. A rendezvénynap folyamán különböző programelemekkel készülnek a résztvevőknek.

Sétafoci programmal – a hölgyek és urak számára egyre népszerűbb sportág megismerésére is lesz lehetőség. A barátságos megmérettetéseken a nők 40 éves koruk felett, míg a férfiak három, 50, 60 és 70 év felettiek korcsoportban vehetnek részt. Aki megismerné és kipróbálná ezt a mozgásformát annak javasoljuk az előregisztrációt az alábbi linken keresztül: https://masport.hu/setafoci-szepkoruak-sportfesztivalja-2023/

Pecsétgyűjtési lehetőséggel – motiváljuk a szeniorokat arra, hogy minél több aktivitást végezzenek. A résztvevőknek lehetőségük lesz arra, hogy a helyszínen kiosztott színes füzetekbe az állomásokon elvégzett feladatok után pecsétet gyűjtsenek, mellyel részt vehetnek a sorsoláson. A nyereményeket partnereink ajánlják fel a résztvevők számára.

Egészségmegőrző és szűrőprogramokkal – az ingyenes rendezvényen a kiállítói soron szűrések és egészségügyi mérések is helyet kapnak.

Töltődj fel sporttal!

A belépés ingyenes, csapatoknak és egyéneknek is lehetőségük van előnevezésre. https://masport.hu/kiemelt-rendezvenyek/szepkoruak-sportfesztivalja/

Az esemény kiemelt támogatója a Szerencsejáték Zrt.

A program a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával valósul meg a Városi Civil Alap keretében.