Kiemelkedő sikerrel zárult a 2021. április 24-én megrendezett tavaszi online #BeActive Night rendezvény a Magyar Szabadidősport Szövetség rendezésében.

A rendhagyó nagyszabású online eseményen több mint 60 kiemelt mozgásvideó és több mint 110 regisztrált esemény várta a mozogni vágyókat otthonaikban. A 18.00-tól 24.00-ig tartó különleges sportprogram megmozgatta az egész országot. Mind a 19 magyarországi megyéből, valamint számos európai ország mellett az USA-ból, Kanadából, Brazíliából és Indiából is csatlakoztak programunkhoz. A hat órán át tartó programban több mint 8300 résztvevő otthonába csempésztük be a mozgás örömét edzésvideóink segítségével.

Az online #BeActive Night eseményen debütáló, a program részét képező vadonatúj MovePlay oldalon található mozgástartalmak is színesítették kiemelt foglalkozások kínálatát. A nagyközönség számára is elérhető komplex felület egyedülállóan biztosít edzésvideót és tudásanyagot a mozgás szerelmeseinek. A bővülő kínálat 40 mozgásforma megismerésére nyújt lehetőséget kezdőtől a haladó szintig. A platform folyamatos frissítésével összesen 200 szakmai kiadvány és több mint 1000 mozgásvideó lesz elérhető ezen az egyedülálló gyűjtőfelületen.

A résztvevők egy igazán komplex programban vehettek részt, hiszen a változatos online edzések mellett tematikusan bemelegítő és nyújtó videók is rendelkezésre álltak. A színes programkínálatban minden korosztály számára biztosítottunk mozgáslehetőséget a honlapon kialakított 6 virtuális szobában. A családok játékos edzésvideókhoz csatlakozhattak a Családi nagyszobában, a kihívást keresőket izzasztó foglalkozások várták a Kihívások alagsora és a Fitnesz folyosó helyiségekben, a táncolni vágyók a Táncterasz csábító kínálatából válogathattak, a könnyedebb átmozgatást keresők a Harmónia téren találhattak testi-lelki feltöltődést, a régebb óta fiatal korosztály tagjai pedig a Nagyi szobában mozgathatták át magukat.

A program országos sikeréhez tagszervezeteink, és további lelkes eseményszervezők is hozzájárultak kitartó munkával, online foglalkozások szervezésével. Köszönjük, hogy kiemelkedő aktivitásuk segítségével ilyen sok lakásba csempészhettük be a mozgás örömét!

A továbbiakban is érdemes lesz figyelni a tavaszi mozgáskínálatot: április 30-án indul a NOWA élményséta egyéni kihívás, május 26-án megrendezésre kerülő Kihívás Napja programunkban pedig a tanintézmények versenyeznek, valamint munkahelyek is összemérik erejüket egy egész hónapos kihívás keretében.