A Magyar Szabadidősport Szövetség ismét tömegeket mozgatott meg online eseményével. Nem túlzás ez, hiszen a korlátozások okozta nehézségek ellenére az online térben elérhető Mozgásélmény szenioroknak Program keretein belül, speciális tornanap került megrendezésre, mely több, mint 2200 mozogni vágyónak nyújtott kiváló programlehetőséget. Korlátozásmentes időszak esetén ennyi résztvevővel egy kisebb tornacsarnok is nyüzsgő, örömteli mozgástérré változhatott volna.

A félnapos programmal az örömteli, élményekben gazdag hangulatot idéztük meg, online közösséghez tartozás érzését és a farsangi „bulik” légkörét csempésztük be a szenior korosztály otthonaiba.

A Farsangi tornabál programunk hatalmas érdeklődéssel zárult. A február 13-án szombaton lezajlott eseményen délután 2 és este 7 óra között összesen több, mint 2200-an, óránként pedig több, mint 300-an, mozogtak, sportoltak velünk az ország minden tájáról. Partnereink, tagszervezeteink és egyéb támogatóink megosztásának is köszönhetően, áttörve a közösségi média zaját a Farsangi tornabál program híre több, mint 73000 potenciális résztvevőhöz jutott el.

A programmal továbbra is azon dolgozunk, hogy a szenior korosztály számára biztonságos, otthonról végezhető mozgásanyagokat tegyünk elérhetővé, lehetőséget adva ennek a különösen sérülékeny, speciális figyelmet igénylő korosztálynak mozgásban maradni. Érdemes követni programunkat, hiszen a továbbiakban is készülünk színes programokkal, meglepetésekkel, meghálálva az eddig sem lankadó töretlen figyelmet…