A #BeActive Night ingyenes online eseményre 2021.április 24-én 18.00-tól 24.00-ig változatos mozgásvideók színes tárházával készül a Magyar Szabadidősport Szövetség.

A kiemelt mozgásvideókon túl- ezek a foglalkozások a honlapon keresztül 18.00-24.00-ig időkorlát nélkül bármikor „letornázhatóak” -, a regisztrált több mint száz lokális események is szerves részét képezik a programnak. A szervezők által megadott információk alapján számos vidéki online eseményhez is lehet csatlakozni. Cél, hogy a rendezvény meghatározott időtartamában minél többen mozogjanak biztonságos, otthoni körülmények között! Az esemény honlapján, a HOL MOZOGHATSZ? menüpontban minden fontos információ megtalálható, így meg is kezdődhet a felkészülést a legsportosabb tavaszi éjszakára!

Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül megyénkként készített összefoglalóval igyekszünk még nagyobb kedvet teremteni az éjszakai sportoláshoz.

  • Fejér megye

Ismét kiemelkedő aktivitás lesz a megyében . Székesfehérvár hivatalos honlapján a részletes program, csatlakozási lehetőség és linkek, órakezdési időpontok, és minden egyéb információ megtalálható. A szervezők. 20 perces tematikus, változatos mozgásanyagokkal készülnek. Többek között cardio areobic, különböző erősítő gyakorlatok erőnléti gyakorlatok lesznek a felhozatalban.

  • Pest megye

Pest megyei szövetségünk az egyik legaktívabb tagszervezete az idei programsorozatának. A felhozatalban minden korosztály megtalálhatja a számára megfelelő edzésvideót. Lesz: zumba, aerobik, gerinc torna, cross tréning, női torna és még számos foglalkozás.

Részletek, órakezdési időpontok a Sportolj velünk Cegléd facebook oldalon és a #BeActive Night Cegléd eseményben.

  • Baranya megye

Szokás szerint aktív szervezőmunkával kiemelkedő programkínálatot biztosít a résztvevőknek a Baranya Megyei Szabadidősport Szövetség is. Szervezésükben Piloxing, tabata, preventing gerinctréning, tabata és számos egyéb mozgásforma várja a mozogni vágyókat. Az „Alapos nyújtózkodás a nap végén” nevű foglalkozással pedig feltehetitek a koronát a nap végére!

  • Jász-Nagykun-Szolnok megye

A Szolnoki Sportcentrum szervezésében is számos foglalkozás lesz majd elérhető április 24-én. Többek között: szenior torna, zumba, harcművészeti alapok is megtalálhatók a felhozatalban. Órarend, és a hivatalos program a szolsport.hu oldalon megtekinthető, a helyi online #BeActive Night eseményhez pedig ITT lehet csatlakozni.

  • Nógrád megye

Tarjáni Szabadidősport Klub szenior tornával, alakformáló edzésekkel és egyéb sportfoglalkozásokkal készül erre a rendhagyó éjszakai sporteseményre. Eszközös és eszköz nélkül teljesíthető gyakorlatok is lesznek a felhozatalban. Érdemes ezekre az eseményekre is figyelmet fordítani!

  • Békés megye

A Békés megye is színes programkínálattal várja az érdeklődőket. Többek között zumba, aerobik, pilates, és karate foglalkozásokhoz nyújt csatlakozási lehetőséget a Békés Megyei Szabadidős Klubok Tanácsa. Ezeken felül a kihívás keresőknek pedig a spartan edzést ajánljuk figyelmébe!

  • Bács-Kiskun megye

A Kecskemét Városi Szabadidősport Szövetség is közös mozgásra buzdít. Tornaedzések színes választéka, de szobabringás edzéslehetőség is lesz. Részletek a szervezők hivatalos facebook oldalán. Aki pedig otthonában páros tornára vágyik, annak is nyújt mozgásórát a Kecskemét Városi Szabadidősport Szövetség

  • Győr-Moson-Sopron megye

A Győr Moson Sopron megyei Sportszövetségek Egyesülése szervezésében koordinációs gyakorlatokat segítő sportprogram, és nordic walking edzés és gyakorlatok is várja a lelkes résztvevőket. Sőt, aki az irodai tornához keres inspirációt, az is megtalálja számítását!

A regisztrált programok tejes listája: http://www.beactivenight.hu/holmozoghatsz