Mozognál még a tesi órák után? Edzenél egyet az egésznapos meetingelések után? Megmozgatnád az egész családot? Ha még nem hallottál a MovePlay oldalról akkor itt a nagy lehetőség, hogy regisztrálj a www.moveplay.hu oldalon és sportolj ingyenesen. Ez egy olyan gyűjtőoldal, ahol több, mint 1200 sportos videó közül válogathatsz kedvedre. Olyan mozgásformákat gyakorolhatsz, olyan sportágakba pillanthatsz bele, amelyek nem hétköznapiak. Egészen a távol-keleti harcművészetek különleges világáig elkalauzol több cikk és videó, melyek során megtudhatod, a brazil jiu-jitsu mentális hatásait és összesen 60 videó közül válogathatsz kung-fu és karate sportágban. Ha kis nyugalmat szentelnél magadnak inkább a pörgős hétköznapok után, akkor vár a tai chi is. A „harmónia térbe” lépve megismerkedhettek a különböző jóga és pilates tartalmakkal is.

Minden aktív testmozgás megkezdéséhez és intenzívebb végrehajtását meg kell előzze egy kis bemelegítés. Az alapos bemelegítéshez 28 videó közül választhatsz, így biztos nem lesz monoton egyik átmozgatásod sem, hiszen sok gyakorlat közül lehet választani.

Az oldalon a kardióedzéses videókból sincs hiány, bárki megtalálja a maga számára kellemes és szimpatikus edzésfajtát. Akik eszközökkel szeretnek edzeni, azoknak ajánljuk a TRX-es, kettlebelles és más eszközigényes mozgásformákat bemutató videós tartalmakat.

A kezdők, a haladók és a profik is megtalálják saját maguk edzettségi állapotának megfelelő gyakorlatsorokat, hiszen az oldalon található keresőmotornak köszönhetően edzettségi szint alapján is lehet szűrni. Akik izomcsoport centrikusan keresnek maguknak gyakorlatokat, azok is könnyen megtalálják a maguk számára előnyben részesített mozgásokat, hiszen a különböző hashtagek alapján kereshetőek az alsóvégtagokra, törzsre vagy éppen felső végtagokra kivitelezhető feladatok.

Az oldalon több tartásjavítással kapcsolatos tartalom is megtalálható. Kezdve a helyes testtartást bemutató videóval (ülő helyzetben is), egészen a tartáskorrekciós feladatokig kezdő és haladó szinten is. A helyes tartás nem csak a hétköznapokban fontos, hanem a táncban is. A társastánc videók segítenek, hogy minél jobban megismerhesd a hobbi rocky, a cha-cha alapjait, a keringőt és különböző izmok erősítését, amelyek igencsak fontosak a tánc közben.

Ezeken felül, ha szívesen gyarapítanád elméleti tudásodat, akkor a MovePlay oldalon a videók mellett a közel 200 ingyenes szakmai anyag is a segítségedre lesz abban, hogy minél jobban megismerd azt, hogy mire van szüksége a testednek és hogy a későbbiekben minél tökéletesebben tudd elvégezni a feladatokat.