Szövetségünk fontosnak tartja, hogy a lakosság számára sokszínű, átfogó mozgásprogramokat biztosítson. Alkalmazkodva a koronavírus járvány okozta korlátozásokhoz, az egyedülálló online platform létrehozásával célja, a lakosság folyamatos fitten tartása. A MovePlay (Országos Testmozgás Program) oldal egy online tudás és mozgástár, mely biztosítja mindazokat a szakszerű anyagokat, amelyek szükségesek a biztonságos sportoláshoz és alapos átmozgatáshoz. Az egyszerű regisztrációhoz kötött felület a felhasználók mozgásigényét kielégítve teremti meg a komplex mozgásélményt.

A MovePlay oldalban rejlő egyediségek:

  • Az ingyenes, egyszerű regisztrációhoz kötött felületen a „kezdő mocorgók” és az aktívabb sportolók is megtalálják számításukat.
  • A mozgásanyagok számát és sokszínűségét tekintve ez a tudástár egyedülálló felület a hazai szabadidősport területén.
  • Különböző kategóriák szerinti szűréssel válogathat a felhasználó a felkínált mozgásanyagok közül.
  • A videók között megtalálhatóak egy-egy testrészre vonatkoztatott foglalkozások, nyújtások és bemelegítések, családi edzésvideók, köredzések és eszközös gyakorlatsorok egyaránt.
  • Több száz, folyamatosan frissülő online edzésvideó segítségével az otthoni testmozgás kényelmesen beilleszthető a napi rutinba. Az utazási idő megspórolásával még több idő marad az aktív testmozgásra.
  • A mozgásformákról készült átfogó írásos anyagok, az adott sportág/ fizikai aktivitás hátterét is bemutatják, melyekkel bővíthetjük tudásunkat, új ismereteket is szerezhetünk.

A fenti szempontok alapján bártan ajánljuk ezt a felületet minden mozogni vágyónak! Legyen a mindennapjaink szerves része a napi rendszeres testmozgás!

https://moveplay.hu/