Mit? Hogyan? Milyen eszközzel? Avagy útmutatás az online sportolási lehetőségek útvesztőjében.

Az őszi időszakban hajlamosak vagyunk a befelé fordulásra. Hangulatunk – mint, ahogy legtöbbször az időjárás is – gyakran válik borongóssá. Mozgással azonban tehetünk azért, hogy a közérzetünk jobb legyen. Ebben a részben egy szuper programot ajánlunk, mellyel nem csak fizikai, hanem szellemi egészségünket is karban tudjuk tartani. Sőt mi több, az ökológiai tudatosság területén is számos hasznos információval gazdagodhatunk.

A Pécsi Tudományegyetem PTE Big Challenge néven sportprogram sorozatot hirdet a 2020/2021-s tanévre. Az Őszi léPTEk aktivitásra ösztönző kihívás, célja, környezetünk védelmére és az egészségre koncentrálva online vagy a szabadban teljesíthető feladatokat ajánlani.

Legfrissebb ajánlatunk:

Csatlakozz egy sokoldalú közösséghez, gazdagodj hasznos ismeretekkel a sportolás, az egészséges életmód, valamint az ökológiai tudatosság területén.

A négy szintre épülő projekt lényege az október 10. és november 30. közötti időszakban teljesíteni az alábbi lépéseket:

  1. Túrázz, sétálj összesen 25 km-t!
  2. Tekerj összesen 100 km-t kerékpárral vagy spinning bringával!
  3. Mozogj, ahogy jól esik! Lépcsőzéssel, tánccal vagy bármely más – a kihívásban nem szereplő -mozgásformával, legfeljebb 4 aktivitással égess el 1367 kcal-t.
  4. Mozgasd az elméd az oldalunkon elérhető kvízek kitöltésével

A teljesítményeket a kihívás közösségi oldalán üzenet vagy bejegyzés formájában a szintet megjelölve várják a szervezők október 10. és december 1. között. A résztvevők bármilyen telefonos applikációt letöltve screenshot kép formájában tudják dokumentációikat elküldeni az PTE Big Challenge facebook oldalára.

Az Őszi léPTEk négy szintjét teljesítők között értékes nyereményeket sorsolnak ki a szervezők.

Bővebb információ és csatlakozás a programhoz:

https://www.facebook.com/PTE-Big-Challenge-109640474252618