Mit? Hogyan? Milyen eszközzel? Avagy útmutatás az online sportolási lehetőségek útvesztőjében.

Az egészséges és örök élet titka már ősidők óta foglalkoztatja az emberiséget. Ebben a részben bemutatunk egy különleges mozgásformát a 312 meridiántornát. Rendszeres gyakorlása segítséget nyújthat a hosszú és egészséges élet kialakításában.

„Honnan a név?”

A „3” jelenti azt a három akupresszúrás pontot, amit a gyakorlat során masszírozunk, és amivel tulajdonképpen az egész testet átfogó energetikai kezelést végzünk,

Az „1” jelenti a hasi légzést, amit a dinamikus gyakorlatsor után végzünk és amellyel a belső szerveinket és a hason keresztül haladó meridiánokat aktivizáljuk, de hatással lehetünk az alvászavarokra, a magas vérnyomásra és a 2-es típusú cukorbetegségre is,

A „2” jelenti a két lábunkat, vagyis képletesen a fizikai mozgást, azt, hogy végig rugózunk, hogy 32-szer guggolunk, és hogy finoman végig paskoljuk a teljes testünket, vagyis az összes meridiánunkat felfrissítjük.

Napi ajánlatunk:

312 meridián torna szakemberek segítésével

A cél, hogy minél többen tornázzanak 3 óra 12 perckor videós anyagok segítségével, vagy akár emlékezetből

Csatlakozási pont: https://www.facebook.com/groups/eljszazevet/

A 312 meridiántorna egy olyan módszer, amit a kínai Zhu Zong Xiang professzor fejlesztett ki. Segítségével egészségünket megőrizhetjük, rendszeres gyakorlásával hosszú és egészséges életet élhetünk.

A gyakorlatsor a hagyományos kínai orvosláson és az energetikai rendszer aktivizálásán alapul, ötvözve egy dinamikus fizikai gyakorlatsorral, amely azonban nem megterhelő a szervezet számára. Bármely életkorban elkezdhető és bármeddig gyakorolható, kinek-kinek állapota és lehetőségei szerint.

A gyakorlatokat mindenki saját felelősségére végezze. A gyakorlatok elvégzése elött, ha valamilyen tartós betegséggel rendelkezünk kérdezzük meg a szakemberek véleményét a gyakorlatok biztonságos elvégzésével kapcsolatban.

Bővebb információ: www.312.hu