Mit? Hogyan? Milyen eszközzel? Avagy útmutatás az online sportolási lehetőségek útvesztőjében.

Több emberrel egyszerre egy időben az online térben? Magadra fókuszálva személyre szabott gyakorlatokkal minőségi edzésen? Szerencsére a mozgással kapcsolatos egyéni igények kielégítésére is van lehetőség ebben a helyzetben.

Szilvi online óráin a részvétel előzetes privát egyeztetés után lehetséges. Mivel gyógytornát is tart, kiemelten fontosnak tartja az előzetes állapotfelmérést, hogy a megfelelő gyakorlatokkal kezdjünk neki a mozgásnak. Ezért is határozott úgy, hogy nem tart csoportos órákat, inkább a gyakorlatok elsajátítására személyre szabott lehetőséget biztosít. Fontosnak tartja, hogy a mozogni vágyóknak az online térben is megteremtse azt a színvonalat, amit a hétköznapok során megszoktak tőle az edzésein részt vevők.

Napi ajánlatunk:

„privát” online gerinctorna, gyógytorna, tartásjavítás

Tornát tartja: Piliskó Szilvi

Csatlakozási pont: Az órák személyre szabottak ezért skypeon vagy facebookon üzenetben, vagy e-mailben

E-mail : szilvia.pilisko@gmail.com

Skype : szilvia.pilisko

Facebook :https://www.facebook.com/piliskoszilviaedzo/

Piliskó Szilvi már több mint 10 éve tevékenykedik a szabadidős sportban, többnyire gerinctréninggel, jógával és személyi edzésekkel foglalkozik. A jelenlegi helyzet miatt az edzései nagyrészt online zajlanak most már, Skype-on tart kiscsoportos órákat és személyi edzéseket, amik inkább mély izomtornát, gyógytornát és tartásjavítást foglalnak magukba. Fontos számára a minőségi óratartás, és az előzetes állapotfelmérést is szükségesnek tartja, hogy megfelelő szakértelemmel személyre szabottan tudjon segíteni a hatékony és biztonságos mozgásban.