Mit? Hogyan? Milyen eszközzel? Avagy útmutatás az online sportolási lehetőségek útvesztőjében.

Ebben a nehéz időszakban kiemelt szerepet kap az összetartás és az, hogy a magunk módján segítsünk egymásnak. Akár közös online edzéssel, mosollyal és egymás motiválásával.

Szalka Andrea többszörös év edzője díjazott, a 24 órás aerobik maraton győztese, edző, master tréner, szakmai vezető lesz segítségünkre ebben, aki az alábbi gondolatokat osztotta meg velünk.

„Most egy módon tudok segíteni. Mint edző heti rendszerességgel LIVE videókban adok újabb és újabb lendületet, energiát, kínálok edzésprogramot, hogy könnyebb legyen ez az időszak. Hogy mit nyújtanak az edzéseim? Garantált dinamikát, jókedvet, másnapi izomlázat! 🙂 Teljes test edzések saját testsúllyal és alap eszközökkel egy héten 3 alkalommal. Várok mindenkit aki arra az elhatározásra jutott, szeretné aktívan és hasznosan tölteni az elkövetkező heteket és önmaga által hozott legjobb formában szeretné újra kezdeni a “szabad életet”! Mert hogy lesz ilyen. Igen, nem most és igen, jelenleg szükség van a fegyelmünkre! De meg tudjuk csinálni, mint ahogy az edzéseket is! 🙂 Eddzünk, legyünk együtt! Küzdjük le közösen a korlátaink, a rossz érzéseink, a negatív hangulatunk és tegyünk az egészségünkért! Menni fog! Közösen a célért! Közösen önmagunkért! Közösen otthon maradással a koronavírus ellen … sok-sok mosollyal és edzéssel!  Én így tudok segíteni! :)”

Napi ajánlatunk:

Online teljes test edzések, saját testsúllyal és alap eszközökkel.

LIVE edzések: hétfő – szerda – péntek 17.00 óra Facebook: Szalka Andi

Edzést tartja: Szalka Andrea

Csatlakozási pont: https://www.facebook.com/Szalka-Andi-111770512212111/

Szalka Andrea többszörös év edzője díjazott, a 24 órás aerobik maraton győztese, edző, master tréner, szakmai vezető és nem utolsó sorban egy gyermekével szintén otthon maradt édesanya. Egy édesanya, egy ember, aki hiszi, minden rossz dolognak van jó oldala is és buzdít, lássuk (be) ezt és hozzuk ki a jelen (vagy épp az aktuális) helyzetből is a legtöbbet!

Még több edzés: www.szalkaandi.hu