Mit? Hogyan? Milyen eszközzel? Avagy útmutatás az online sportolási lehetőségek útvesztőjében.

A kialakult járványügyi helyzetre tekintettel, nekünk is alkalmazkodnunk kell az új körülményekhez annak érdekében, hogy az emberek a lakások, házak fogságában ne maradjanak mozgás nélkül.

A kormány általi intézkedések miatt a szabadban és a csoportban való sportolás/ mozgás lehetősége jelenleg korlátozva van. Ebben a nehéz időszakban próbálunk pozitívak maradni és „előrefelé menekülni”.

Alkalmazkodva az új körülményekhez, összegyűjtünk Nektek olyan mozgásformákat, szakembereket, feladatokat, aktív sportolással kapcsolatos tartalmakat, amelyekkel Ti is könnyedén átvészelhetitek ezt az időszakot, úgy, hogy nem kell lemondanotok a mozgásról!

Napi ajánlatunk:

„Online edzések a Body&Mind szemlélet jegyében + ötletek a testi-lelki ellenállóképesség fokozásához…”

Edzést tartja: Bakos Zsuzsi

Szükséges eszköz: az aktuális torna eseményleírásában megtalálható

Csatlakozási pont

Bakos Zsuzsi életmódcoach abban segít, hogy dolgozz az álmaidon és az alakodon. Sok éve vezet alakformáló és pilates órákat. E kettő és a tánc ötvözetéből született meg a Body&Mind torna, amelybe egy zárt csoporton belül te is bekapcsolatódhatsz most teljesen díjmentesen. A 45 perces edzés alaposan átmozgat, és a karantén alatt is mozgásban tartja a tested. Hamarosan indulnak Zsuzsi online pilates órái is, amelyre szintén érdemes becsekkolni, ha az alakformálás mellett belső harmóniára vágysz és szeretnél kitartóbbá és tudatosabbá válni.

Csatlakozz az Életmódtervezők csoporthoz

Zsuzsi fb oldala