Az alkalmazás használatához előzetes regisztráció szükséges. Regisztráció

Egy újabb alkalmazás?
Nem. Életmódváltás.

A modern életmóddal járó problémákra modern megoldások kellenek! Itt egy remek alkalmazás a mobilodra, mely egyszerre szórakoztat és mozgat át. Hajrá csináld végig a neked tetsző kihívást és bizonyítsd a többiek felé, hogy te odateszed! Mindegy milyen edzett vagy, szintednek megfelelő kihívásokban mérettetheted meg magad! Csak te kellesz és a telefonod! Hajrá kezdd el!

Kezdd el, csináld végig!

Úgy érzed fiatalon nincs szükséged rendszeres testmozgásra egészséged megőrzése érdekében? Tévedés! Sokan azt gondolják, hogy a mozgásszegény életmód csak a felnőtt és időskorúakra jellemző, azonban az iskolai tanórák hosszú sorát ülve töltő diákság is a veszélyzónában van. Ezért alkottuk meg neked a masport30 alkalmazást, mely változatos kihívásokkal segít, hogy megfeszülj.

"Ha lélekben nem állunk készen, akkor könnyen előfordulhat, hogy az első ellenérvet kifogásként magunk elé tartva visszasomfordálunk." (Holch Gábor)

Benne vagy?

Hogyan működik?

Töltsd le ingyen az alkalmazást és csatlakozz a profilod megadásával!

Sportolj minél többet és gyűjtsd az aktivitásokat! A már kedvelt sportalkalmazásod adatait is használhatod.

Válassz a kihívások közül és tölsd fel az aktivitásaidat, teljesítsd a kihívást!

Együttműködünk...

Nem kell lecserélned az eddig is használt, kedvenc applikációdat! Sem a sportórád, vagy sportkarkötőd! A Masport30 app kompatibilis a legnépszerűbb, leggyakrabban használt sportalkalmazásokkal, a szükséges adatokat azokból gyűjti be!

Lista