Óriási hazai siker az Európai Bizottság brüsszeli #BeActive gáláján: a magyar iData Kft. nyerte el a legsportosabb munkahelynek járó #BeActive Workplace díjat!  A cég képviselői már azzal a tudattal érkeztek a díjátadóra, hogy bekerültek a három legaktívabb európai munkahely közé, arra azonban ők sem számítottak, hogy végül a kategória fődíjával jutalmazzák őket.

A #BeActive kampány az Európai Bizottság legnagyobb sportcélú kampánya, amely a mozgásban gazdag, aktív életmódot népszerűsíti Európa-szerte, a tagállamok – köztük Magyarország –  lelkes közreműködésével. A kampány kiemelt időszaka a szeptember végi Európai Sporthét, ugyanakkor egész évben zajlanak kapcsolódó programok, év végén pedig rendszerint átadják a kampányhoz kapcsolódó nemzetközi elismeréseket.

A #BeActive díjakat az Sporthét 2015-ös indulása óta ítélik oda évente 3 kategóriában, a kontinens legkiemelkedőbb sportos, inspiráló kezdeményezéseinek. 2019-ben Kádár-Papp Nóra a “Gyerünk Anyukám” mozgalommal megnyerte a helyi hős kategóriát, míg ugyanebben az évben a Bethesda Gyermekkórház a “top 3” munkahely közé került.

Az elismeréseket ezúttal is “helyi hős” (Local Hero), “oktatási” (Education) és “munkahelyi” (Workplace) kategóriákban hirdették meg. Utóbbi kategóriába delegálta szövetségünk az iData Kft-t, akik hazai #BeActive munkahely díjunk megnyerésével kapták meg a lehetőséget, hogy az európai versenyben is megméressék magukat.

Nagy örömmel adjuk hírül, hogy a november 29-i brüsszeli gálaeseményen a szakmai zsűri döntésének értelmében ők vihették a #BeActive Workplace fődíjat, megelőzve a belga és portugál riválisokat.

Az iData Magyarország elismert GPS-es nyomkövetéssel foglalkozó középvállalata. Az erős nemzetközi háttérrel rendelkező cég flottakövetéssel, üzemanyagkontrollal, járművédelemmel, valamint tehergépjárművek útdíjfizetésével foglalkozik. Mindemellett egy egyedülálló munkahelyi sportprogramjuk is van. Munkavállalói igények alapján 2016-ban elindult „Ép testben ép lélek” egy sportolásra buzdító kezdeményezés, amelynek legfőbb célja a prevenció, az egészségmegőrzés és az egészség tudatosság kialakítása volt. A program olyan módon múlta felül az elvárásokat, hogy folyamatos újításokkal a mai napig működik és ösztönzőleg hat a munkatársakra. Az elért eredményeket pedig most már nemzetközi szinten is elismerték a #BeActive Awards-nak köszönhetően.

Gratulálunk az iData összes kollégájának!  Csak így tovább! 🙂 #BeActive