Az Európai Bizottság minden évben átadja a #BeActive díjakat az aktív életmódot hitelesen képviselő, európai szinten is példamutató kezdeményezéseknek. Az elismeréseket ezúttal is “helyi hős”, “oktatási” és “munkahelyi” kategóriákban hirdették meg. Utóbbi kategóriában került a legjobb 3 közé az iData Kft. Eredményhirdetés november 29-én Brüsszelben!

A #BeActive díjakat az Európai Sporthét 2015-ös indulása óta adják át évente 3 kategóriában, a kontinens legkiemelkedőbb sportos, inspiráló kezdeményezéseinek. 2019-ben Kádár-Papp Nóra a “Gyerünk Anyukám” mozgalommal megnyerte a helyi hős kategóriát, míg a Bethesda Gyermekkórház a “top 3” munkahely közé került. Idén ismét egy hazai cég, az iData Kft. került a legaktívabb 3 munkahely közé, ráadásul még arra is van esély, hogy őket hirdeti ki győztesnek a szakmai zsűri.

Az iData Magyarország elismert GPS-es nyomkövetéssel foglalkozó középvállalata. Az erős nemzetközi háttérrel rendelkező cég flottakövetéssel, üzemanyagkontrollal, járművédelemmel, valamint tehergépjárművek útdíjfizetésével foglalkozik. Mindemellett egy egyedülálló munkahelyi sportprogramjuk is van. Munkavállalói igények alapján 2016-ban elindult „Ép testben ép lélek” egy sportolásra buzdító kezdeményezés, amelynek legfőbb célja a prevenció, az egészségmegőrzés és az egészség tudatosság kialakítása volt. A program olyan módon múlta felül az elvárásokat, hogy folyamatos újításokkal a mai napig működik és ösztönzőleg hat a munkatársakra. Az elért eredményeket pedig most már nemzetközi szinten is észrevették a #BeActive Awards keretében.

Már önmagában hatalmas siker, hogy egy magyarországi cég a 3 legaktívabb munkahely közé kerül egy nemzetközi versenyben, hiszen számos uniós tagországból érkezett pályázat. A kategória győztesét november 29-én Brüsszelben hirdetik ki, az Európai Bizottság #BeActive gálaeseményén. Hajrá iData!