A tavaszi időszakban már három helyszínen – Szolnokon, Sopronban és Tatabányán – lendületbe hoztuk a szenior korosztályt. Egész évben folytatjuk ezt a küldetésünket online a Mozgásélmény szenioroknak Programmal, június 12-én pedig a nagyszabású Szépkorúak Sportfesztiválja megszervezésével. Szövetségünk szervezésében az Aktív Magyarország támogatásával megrendezésre kerülő ingyenes eseményen a résztvevőknek lehetőséget biztosítunk az életkori sajátosságaiknak megfelelő közel 50 féle mozgásforma kipróbálására.

Lehet így is! – Légy újra fiatal játékos sportolással.

A vidámság, a közösségben eltöltött idő bizonyítottan javítja a kedélyünket, mentális egészségünkre jótékony hatással bír. Ha ezt mozgással párosítjuk, sokat tehetünk fizikai egészségünk megőrzése érdekében is.

A Szépkorúak Sportfesztiválja eseményen a sportos közösségi élmény megteremtésével célunk, inspirációt nyújtani arra, hogy a mindennapos mozgás a hétköznapok részét képezze. Kifejezetten olyan mozgásformákat mutatunk, melyek a szenior korosztály életkori sajátosságaihoz viszonyítva könnyen és biztonságosan teljesíthetők.

Találkozzunk a Szépkorúak Sportfesztiválja eseményen!

Helyszín: Budapest,11.kerület Bikás Park

Időpont: 2024.06.12. szerda 10:00-15:00-ig

A mozgásformák, egészségmegőrző és szűrőprogramok kipróbálása ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

ELŐNEVEZÉS

Csapatoknak: https://masport.hu/szepkoruak-sportfesztivalja-2024-csapatnevezes/

Egyénileg: https://masport.hu/szepkoruak-sportfesztivalja-2024-egyeni-nevezes/

ELŐNEVEZÉSI HATÁRIDŐ: 2024.06.03.

FIGYELEM!

Amennyiben regisztrált csapat tagjaként érkezik az eseményre, egyéni nevezés sem előzetesen sem a helyszínen nem szükséges!