Az edzőteremben, csoportos mozgásórákon sokan személyesebben is ismerjük az oktatókat. Ők azok, aki inspirálnak tanácsokat adnak, akikkel közösen dolgozunk az egészségünk megőrzéséért. Éppen ezért, akik rendszeresen járnak valamilyen sportfoglalkozásra, azok tudják, hogy az oktató személye és személyisége nagy szerepet játszhat abban, hogy a rendszeres mozgás iránti motiváció kialakuljon, és fennmaradjon.

A személyes találkozások számát a kialakult járványhelyzet miatt drasztikusan csökkenteni kényszerültünk. Jelenleg az online térben töltött edzések során az oktatókat megismerni nem igen van lehetőség. Ezért adunk egy kis segítséget, és bemutatjuk a Mozgásélmény szenioroknak Program öt oktatóját a tornázni vágyóknak, és azoknak, akik rendszeresen részt vesznek a foglalkozásokon. Célunk ezzel a motiválás és az, hogy segítsük a személyes kontakt hiányából fakadó űrt betölteni.

Kövessétek figyelemmel az őket bemutató sorozatunkat, hogy minél több érdekességet megtudhassatok az oktatóinkról Kovács Krisztáról, Félegyházi Éváról, Dr. Tóth Miklósnéról, Bánkúti Ágiról és nem utolsó sorban Mészárosné Lászlóné Valiról.

Az oktatóknak feltett kérdésekből és válaszokból izgalmas kis titkokra is fény derül majd. Kiderül majd az is, hogy mind az öt oktató hivatásként és nem szimplán munkaként tekint a szakmájára…