Június 13-án a Kihívás Napja zárásaként átadásra kerültek az év Legsportosabbjainak járó díjak. A különböző kategóriák díjazottjain túl, az ünnepélyes banketten részt vett többek között: a szövetség elnöke Czene Attila, a gróf Széchenyi család leszármazottja Széchenyi Tímea, a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének elnöke Szűcs Zsuzsanna, az esemény nagykövete, többszörös világ- és Európa-bajnok ugróköteles Bánhegyi Adrienn és a Budapesti Rendőr-főkapitányság képviseletében Dr. Osztoicsné Czéder Andrea r. alezredes asszony. 

A díjátadón Czene Attila kiemelte: a Kihívás Napja eseménnyel az volt a cél, hogy kedvet teremtsünk a mozgáshoz. Hosszútávon azonban fontos, hogy a rendszeres sportolás a mindennapjaink szerves részét képezze. Emellett a megfelelő táplálkozás is elengedhetetlen ahhoz, hogy egészséges életet éljünk. Ebben partnerünk a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége, akivel idén együttműködés keretein belül egy Táplálkozz Okosan! kihívással adtunk a munkahelyeknek táplálkozási tanácsokat, feladatokat.

A budapesti Corvin Hotel kerthelyiségében méltó módon megünnepeltük mindazt a teljesítményt, amit a tanintézmények, munkahelyi csapatok, rendvédelmi szervek, települések és közösségek elértek a Kihívás Napján. Megtiszteltetés volt, hogy a díjak átadásában a szövetség elnökén túl Bánhegyi Adrienn, Széchenyi Tímea és Szűcs Zsuzsanna is személyesen részt vett.

Gratulálunk a díjazottaknak, találkozzunk a MASPORT többi rendezvényén is!