A Kihívás Napi programajánló utolsó részében is található számos izgalmasnak, érdekesnek, izzasztónak ígérkező program. Aki teheti látogasson el, vegyen részt valamelyiken.

Tizenöt perc Sopron

A soproni önkormányzat nagyon belehúzott a szervezésbe. Torna, labdarúgás, futás, túra, tai chi. Ez csak pár, azok közül az események közül melyekkel készülnek. 15:30-tól tizenegy edző segítségével negyed órás blokkokban tartanak majd mozgásos foglalkozásokat. Erős lesz a program a Mária-szobornál. Tizenöt perc mozgás még a legelfoglaltabbaknak is beleférhet. Az edzők által szervezett programok negyed ötig tartanak, más helyszínen tovább dübörög a Kihívás Napi buli, este fél tízig várják a szervezők a sportolni vágyókat.

Szőcsi rókakeresés

Szőcs önkormányzata sem feledkezett meg arról, hogy részt vegyen a Kihívás Napján. Mókás feladat lesz délelőtt, papírrókát kell keresni csapatokban a szabadban. Talicskázás, rákjárás, hullahoppozás, babzsákos feladatok, Ajd király katonát és ugrókötelezés is szerepel a programok között. Gyertek el, minél többen, mozogjatok, sportoljatok.

Tiszadadai „erősködés”

A Tiszadadai Holló László Általános Iskolában sem lesz programból hiány. Erőverseny, váltók és az elmaradhatatlan kötélhúzás sem hiányozhat a sorból. Aki a labdajátékokat szereti, az is talál majd magának kedvére valót, tollas csocsó, és lengőtenisz lesz a választék. 2019 méter futást is terveznek. Az iskola körül kell teljesíteni ezt a távot.

Iron boksz Becsehelyen

A Zala megyei település sok-sok izgalmas programmal vár majd mindenkit. A küzdő sport iránt érdeklődők betekintést nyerhetnek az Iron box alapjaiba.  Aki kellően vállalkozó szellemű, az elfuthat Valkonyára, majd vissza a településre Rudolf Tamás ultramaratonista futó vezetésével. Mindemellett akinek munka után kedve támad egy kis levezető mozgásra egy fáradt nap után, az látogasson el a Faluházba. Mónika hastánccal, Zoli pedig dinamikus alakformáló tornával vár majd mindenkit szeretettel.

Traktor és farönk Högyészen

Programokból a Hőgyészi Hegyhát Általános Iskolában sem lesz hiány. Jó idő esetén szabadtéri csocsó, számháború, biciklis akadálypálya várja a sportolni vágyó kicsiket és nagyokat. Aki kedvet kap, kangoozhat is, oktató tart egy kis ízelítő zenés mozgást. Ki hajít nagyobbat? Ez is kiderül majd a rönkhajító versenyen. Győzzőn a jobb. ?

Gyúrunk Jászkarajenő?

Nem voltál még a kondiparkban? Ha voltál, akkor is, ha nem akkor is gyere és gyúrj együtt ismerőseiddel, barátaiddal, akár ismeretlenekkel. Reggel nyolctól este kilencig a Jászkarajenői Kondiparkban saját testsúlyos edzés lesz. Futás, labdajáték, tollas. Ez is szerepel a programok között. Az a cél, hogy mozduljon meg a falu.

Kardoskúton Rómeó

Figyelem! Figyelem… tudtátok, hogy új edzőtermi eszközök érkeztek a Kardoskúti konditerembe? Ünnepélyes átadó is lesz Szentgyörgyi Rómeó közreműködésével. Próbáljátok ki minél többen és örüljünk együtt az új eszközöknek! Aki sokat sportol, nyerhet is. Az éjszakai fáklyás futás és a falu legerősebb embere program győztese családi fürdőbelépővel gazdagodhat.

Evezés Óbudán

Nagy a választék mozgásfronton az óbudaiak számára is a Kihívás Napja esemény kapcsán. Reggel nyolctól este nyolc óráig várja a Multi SE a kalandvágyókat a római parton. Chi Kung? Igen. A különleges kínai mozgás lazítja az izmokat, serkenti a véráramlást jót tesz testnek és léleknek egyaránt. Ezeken a programokon felül nyílt edzéseket is szerveznek a helyi spotszövetségek. Aki pedig a baseball sport iránt érdeklődik, az látogasson el az Óbudai Baseball Arénába délután négy és este hat óra között.

Darnózseli település izgalmas eseményekkel készül, a részletes programleírás itt megtalálható: Programok 

Bővebb információ és részletes program: http://kihivasnapja.hu/

Minden kedves résztvevőnek sok sikert, jó szervezést, és jó sportolást kívánunk!