Tisztelt Klubvezető, kedves edzők!

 
Ezúton szeretnénk figyelmükbe ajánlani az UNIQA Biztosító Sportnagyköveti programját, melyet 7-18 év közötti, a sportban és az iskolában is kiemelkedően teljesítő fiatalok számára hirdetünk meg. A 2013-ban elindított programunkon jelenleg tizenhat, 7-18 év közötti diák vesz részt, 14 sportág képviseletében.

Az egészséges életmód és az egészségmegőrzés iránt elkötelezett társaságként, olyan fiatal példaképeket keresünk, akik kitartásukkal és szorgalmukkal, valamint a már elért sikereikkel nemcsak a saját korosztályuk, hanem akár a felnőttek számára példaképek lehetnek.

A pályázaton nyertes fiatal sportolók jelentős összegű sportszer- és sportruházat-vásárlási utalványt, valamint kísérőjükkel együtt egyéni sportáguknak megfelelő éves utasbiztosítást kapnak. Ezeken kívül az egészséges életmódot népszerűsítő programokon is képviselhetik társaságunkat.

A pályázatokat 2017. május 26-ig lehet eljuttatni a sportpalyazat@uniqa.hu címre. (Részletek: uniqa.hu/sportpalyazat)

Idén is az ország minden pontjából várjuk az általános vagy középiskolás, és elsősorban valamilyen egyéni sportágban jeleskedő diákok pályázatát, melyek elbírálása után 4 új Sportnagykövetet választunk.

Fontosnak tartjuk, hogy a fogyatékossággal élő sportolóknak is esélyt nyújtsunk, ezért a 4 új Sportnagyköveti helyből kettőre speciális sportolók jelentkezését is várjuk.

Kérjük, segítsék munkánkat azzal, hogy az egyesületükben sportoló gyermekekhez és szüleikhez eljuttatják pályázati kiírásunkat. Találjuk meg közösen a jövő fiatal példaképeit!

Részletek:
http://www.uniqa.hu/sportpalyazat
https://www.facebook.com/uniqa.biztosito